CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 19 Mac 2012

Pagi2 dah buat hal!!!!

Assallamuallaikum..


Arghh.pagi2 dah buat hal..tension macam ni  macam mane nak update blog kalau Line Internet down pepagi macam ni.Tension...............


Nak komen blog BroFramestone pun tak dapat.Nak update tentang sesuatu pun tak dapat.awal pagi dah buat stress je..


Eh..jap jap..ni aku tengah update kan?Haha.tak perasan pulak..Rupanya aku boleh update guna Android.Ni pun aku curi info dekat blog Abg Ben kite.hehe.Bangga tak ketentuan hala.


Sementara tunggu line Internet okay.aku nak pegi buat hal kejap..Erkk korang nak tahu ape hal tu?emm buat taik mata.nak ikot?hehe.okay nanti aku update lagi okay.


SMILE ALWAYS!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 ulasan:

Nurul Akmal berkata...

Sabor.... ;)