CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Selasa, 1 November 2011

18sx...

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum..akhirnya aku menghupdate gak blog aku yang dah berhabuk berhaban dek sesawang labah-labah..segala kutu lipan lipas semua cukup..hahaha.Aku tahu ada blogger yang merindui diri ini..sebab aku selalu stalk kat blog korang kan?

Di sebabkan kebizian melanda diri ini,ditambah dengan sedikit masalah yang hampir2 membuat diri aku menjadi seorang penyakit mental berdaftar,aku mengambil langkah yang drastik untuk menghupdate semula blog aku yang dah berkurun lama aku tinggalkan..

Thanks kepada kengkawan aku yang tak putus2 memohon agar aku menghupdate semula blog ini..dan ada juga yang mencari aku kemana aku menghilangkan diri..hehe..aku tak hilang lagi di muka bumi ini...masih bernafas lagi...so lepas ni sesiapa yang tahu fb aku cari aku kat fb dan blog aku ni..sesiapa yang tak tahu tu cuba2 lah cari k..hehe..

Kepada yang dah rindu nak komen kat blog aku di persilakan untuk mengkomen ye...komen anda amat dihargai...cewah...hehehe.

SMILE ALWAYS!!!!

3 ulasan:

**::CIKNUURUL::** berkata...

uh!Jay ilang?,.moga sihat2 je ye,.

aniswany berkata...

BARU NK MAJUK SETAUN DGN JAY..
HUUU BZ LAH SGT KANN...
SELAMAT MENGHUPDATE !!

Syah_Ridzeah berkata...

ptt laa... kau nee arr.. hehhee.. :)