CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 5 September 2011

Salam Aidilfitri...Mood Raya lagi..:)

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum semua...mesti korang rindu aku kan??hehehe...sorilah raya ni bizi sikit layan tetamu..hehehe...Best tak korang beraya??Aku??hehehe..aku jadi pelayan je..haha..Tunggu anak dara datang ke rumah je..hahah..xdelah gurau ok..

Raya pertama of courselah pegi solat dulukan..lepas tu bersalam-salaman dengan mak abah..Lepas tu kiteorang bertolak balik kampung..oh oh oh balik kampung..hahaha...ternyanyi pulak..

Sampai je kat kampung..sepupu kata makcik,pakcik dan nenek baru je bertolak pegi kubur..melawat kuburan arwah atuk...Kiteorang pun kejarlah sebab dah 2 tahun tak melawat kubur arwah atuk,arwah moyang dan sedara mara..alhamdulillah tercapai juga niat aku tahun ni untuk menjenguk mereka..

Menu special raya tahun ni...nasi ayam...pastu makan soto...hehe..dan yg paling special pelanduk masak lemak..fuhh bertambah 3 kali...lepas tu makan udang kat rumah pakcik..hehehe...mmg raya pertama tu makan je kerja aku...tapi yang paling best bila berkumpul dengan sepupu sepapat semua..haha...

Thanks pada yang ucap raya pada aku..sayang korang semua...okaylah aku pun hari ni dah mula kerja...hehe..hope korang enjoy ye...

SMILE ALWAYS!!!!

4 ulasan:

aizamia3 berkata...

seronok kan bila dapat bersama ahli keluarga.. ;)

aniswany berkata...

MCM LAMA JE JAY X UPDATE BELOG NIH =P

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

selamat hari raya yang ke 24 Jai!!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

salam, kamu beraya di sabah lah ye> hmm bila nak update blog ni... rindu lah..

Lega hadiah kita dah sampai kat pemenang…