CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 25 Ogos 2011

Maaf

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum semua..salam ramadhan salam keberkatan salam kemuliaan...gua nak minta maaf pada korang andai gua ada salah dan silap ye...raya tak lama lagi kan???maafkan gua ok...nak duit raya!!..hehehe...

Sori gua lama tak update blog gua ni...dah berhabuk pun...gua bizi nak dekat2 raya ni..banyak kawan cuti..jadi gua terpaksa tanggung kerja..hehe..tapi still maintain okk...cuma letih je..hehe..Hope korang bergembira hari raya nanti...

Di sini gua ambil kesempatan ingin ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir batin pada semua follower gua tak kira baru or lama..kepada kawan-kawan blogger semua,,harap maafkan salah dan silap gua ok...saja nak ucap awal..takut2 tak sempat nak ucapkan..hehehe...nak duit raya!!!hehehe...

Oklah..bubye you all...nanti ada masa terluang gua update lagi..

SMILE ALWAYS!!!!

4 ulasan:

aniswany berkata...

SELAMAT HARI RAYA JAY SAYANG..
AHAHA
MAAF ZAHIR BATIN YEA....
MAY ALLAH bless you frend...

nuruashia ♥ berkata...

slmt ary raye =)
o-o k?

cik rama-rama berkata...

salam lebaran...maaf zahir batin oke..

Izyan Masri berkata...

NAK WISH JAY SELAMAT HARI RAYA BOLEH TAK? SELAMAT HARI RAYA!!! :D