CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 19 Ogos 2011

Kalau tak tahan jangan baca ye!!!!Takut muntah:)

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum korang...hahaha...sori lame tak update...biasalah tukar Pc baru jenama Lenovo..monitor 21" tu..hahaha..besau gilo eh...Ok semlm aku ada main permainan truth or dare dengan kengkawan...semua kepala gila wei...soalan pun mmg sengal....aku tak sudah2 meroyan..hahaha...

Jadi sampai turn aku bagi soalan,aku bagi soalan tahap meroyan aku...berani juga dorang sahut cabaran dare tu..hahaha..Soalannya berbunyik begini

Setiap orang pernah cirit-biritkan..belum sempat nak p tandas dah tekeluar...cuba cerita pengalaman sebenar yg jadi pada diri korang..

Anda Berani???hahaha..bagi untuk keadilan pada yg terkena soalan meroyan aku,aku pun akan jawab soalan yg sama cam korang...baru adilkan...dare tak dare tak??hahaha

Situasi 1

Ni cerita masa aku betul2 darjah 1...masa tu cikgu tengah mengajarlah seperti biasa..Aku punya perut memang dah memulas giler...tak dapat baygkanlah masa tu..duduk tak senang...nak pegi toilet pun takut cikgu marah ler kan...

Aku dok kepit je kat kerusi...tahan punyer tahan last2 melepas juga wei...pastu member sebelah sound..."ko ada cium bau benda pelik tak"aku nak cover line punya pasal,aku cakaplah takde pun???kebetulan masa tu dah bunyik locen tanda kelas tu dah habis untuk subjek tu lah...aku pun lepas tu pecut p toilet n tengok ape dah jadik...dammmm giler..habis seluar kecik aku kene...aku fikir camne nak buat ek...aku ambil air basuh seluar kecik aku dari bende kekuningan yg cair dan lekit tu..hahaha..pastu aku pakai balik...sejuk semacam aku rase...

Masuk kelas je semua pandang semacam...aku tanyalah awat korang pandand ceq laghu tu???depa dok tengok seluar sekolah den lembab.yang paling tak boleh blah bau tu still melekat..hahaha..

Situasi 2

Selepas beberapa tahun lepas tu..kejadian ni berulang lagi...gua ni memang susah nak p toilet kalau cikgu tengah mengajar..hahaha...masa tu memang betul2 dah sakit sangat...kelas gua tingkat 3...tandas kat bawah pastu kat hujung pulak..

Betul2 dah tak tahan gua cakap kat cikgu tu..."Cikgu saya nak p toilet nak berak.."direct gua sound..member pakat gelak..ceit...tak guna...Cikgu bagi kebenaran..Gua ape lagi larik turun tangga sambil kepit gua punya tutttt...tak boleh cakap...hahaha.korang bayangkan lari sambil mengepit..tak ke giler tu...sampai je dalam toilet waa memang tak tahan dah...nak bukak zip seluar pulak buat hal..menyangkut kat baju...kepit punya kepit...tekeluar juga akhirnya..

Terpaksa gua cuci...tapi seluar memang harum semerbaklah melekat bau aneh tu...member dok sebelah pun pindah meja lain..hahaha.pasal bau benda tu lah...giler tak wei...

Sekianlah cerita meroyan aku..hahaha...Thanks korang sudi terima cabaran aku...Bagi aku tak malu pun..sebab memang lumrah manusia macam tu...ce korang tanya kawan korang dia pernah tercirit n terlepas dalam seluar tak??kalau dia kate tak pernah mmg tipu lah wei...hahaha

Ok adilkan kengkawan meroyan ku sekalian...takde tak aci tak aci lagi..hahaha.korang baca korang gelak lah sampai meroyan..hahaha:)Sayang korang ketat2...giler kepala korang wei..hahaha..sori tak tag korang ramai sangat..hehehe..

SMILE ALWAYS!!!!!

6 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

wah..
semuanya kenangan

(:

aizamia3 berkata...

hahaha.. kelakar.. ;)
bila teringat kenangan dulu.. senyum malu dibuatnya..

Ku Azhar berkata...

jay busuk!! :p

mizz_pua berkata...

tajuk sama je mcm org lain..

cik rama-rama berkata...

oke...budak sekolah mmg rjin btol cirit dlm kelas, pastu cikgu bg tukar kain pelekat..hahah..ni laki lar especially...

seumur hidup x pernh pula mcm tu, mintak2 x lar..hihi

MerLe berkata...

hahaha~