CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 15 Jun 2011

10 Perkara Tentang Saya

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!


Assalamuallaikum..hah...pagi ni aku nak cerita pasal tajuk di atas..aku telah di tag oleh my bff..hehehe..BFF ke???pangggg......oklah taknak tunggu lama2..hehehe..

1.Aku ni sebenarnya pemalu..kalau berdepan dengan orang aku mesti malu..hehehe..tapi kene pada tempatlah ye..bukan asal jumpa orang malu je memanjang....

2.Aku suka ambil gambar aku untuk aku tengok sendirilah..hehehe..nak bagi orang tengok aku malu...muka taklah hensem mana pon....

3.Aku suka bercerita.apa saja pengalaman aku aku suka cerita kecuali perkara rahsialah ye..nak tau juga??ok nak tau rahsia aku korang bolehlah bankinkan RM1000 kat akaun aku baru aku cerita..hahaha..jahat tak??

4.Aku ni kira nakal juga dan keras kepala sikit..bila aku rasa ada yg tak kena di hati aku,aku akan membantah..but korang jangan risau..aku membantah pun secara rasional..mesti bersebabkan..

5.Aku suka BERGURAU...bergurau yg bertempat ye..bukan suka hati je nak bergurau..aku selalu takut bila bergurau dengan kawan-kawan aku..aku takut ada yang terasa dengan gurauan aku sedangkan aku takde niat nak menyinggung perasaan dorang..

6.Aku memang suka berkawan dan mudah mesra dengan kawan baru..biar pun tak pernah berjumpa secara berdepan tapi aku tetap mesra dengan sesiapa pun seperti dah kenal bertahun-tahun..

7.Aku tak suka nak melepak tak ketentuan hala ok..biasa aku kalau nak jalan mesti dengan family..lagi best owh...hehehe..bukan maknanya aku ni anak manja or apa pun..bagi aku familylah segala-galanya..

8.Aku tak suka kalau orang suka mengutuk orang ye..sebab aku dah kene.depan aku wahhh pijak semut pun semut ta mati-mati..semut ketawa sambil guling-guling lagi..tapi belakang aku fuhhhh...semua terkeluar owh..segala muntah hijau,muntah kuning,muntah oren,muntah pink,muntah purple...

9.Aku sukakan haiwan.dulu aku ada pelihara hamster,burung merbuk but semua dah takde..sedihnye..sob sob...but sekarag aku ada buah hati baru..my lovely cat..baka american short hair..korang search lah kat google kalau nak tau rupa camne or korang bole cari kat entry aku yg lepas-lepas..ada gambar kucing aku tu..hehehe..

10.Fuhhh dah sampai yang ke sepuluh rupanya...rasa macam tak puas lagi nak cerita..hehehe..oklah yang last ni aku nak cakap aku sayang semua kawan2 aku..cuma aku tak tahu dorang sayang aku ke tak..hahahaha..

dah siap dah.....yes..akhirnya...aku nak tag semua follower aku...hope korang buatlah ye,,supaya senang kita nak kenal sesama kita.hehehe...oklah setakat ni dulu...kepada yang belum aku terjah blog dia hope sabar menanti ye..aku akan terjah bila aku dah tak bizi nanti..

SMILE LAWAYS!!!!!

5 ulasan:

d_tieah berkata...

Bagus sebab tak suka melepak n suka kuar dengan family.. Jarang lelaki buat camtu.. Huhuhu.. Dah pernah buat camni gak.. Boleh rujuk dalam entry "Day One : 10 Things About You"

*Salam kenal


Entry Terbaru 1 : Laman Web Kerajaan Malaysia Akan Digodam ; CyberSecurity Bersiap Sedia
Entry Terbaru 2 : Laman Web Kerajaan Malaysia Akan Di Hack Esok

cik rama-rama berkata...

aku pun x suka lepak...erkkk..hahaha..aku tak suke tmpt crowded, almklumlar kalo lepak dgn kwn2 diorg msty plih tmpt rmi org, aku rimas, haha..nt nk buat juga lar...tag sume follower kan? ngeh..ngeh..

nuruashia ♥ berkata...

ouchh yg no 2 tu gedik kots xmau org tengok ahahhahah :)
thanks sudi buat eheheh :) BFF <3

missxidi berkata...

erk. camne cik abg yg pemalu ni bleh mudah mesra ek???

nabihancakap berkata...

1 dan 5. lebih kurang aan :p