CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 16 Jun 2011

Aku cabar Cik Anon@Anonymous!!!!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum...Korang jawab tau...tak jawab dosa....hehehe..ok tajuk di atas memang menggerunkan..betul tak??mesti korang ada yang fobia juga kat cik anon ni kan???

Baru-baru ni aku ada masuk kat blog seorang yang femes ameslah...tak lain blog Yuyu Zulaikha...
Dan aku banyak terbaca kat ruangan post comment beliau yang banyak di serang cik anon..Ada yang baik dan ada yg tak baik.

Banyak juga yang dorang kutuk2 ada yg cakap sombonglah.gedikslah..suka menunjuk lah..dan yg paling tak bleh blah dorag kate blog YUYU takde info pun..Aku pun sedih tengok YUYU di kutuk sebegitu sekali..Nak tegur pun agak2 lah bai..

Sekarang aku cabar korang..Kalau korang berani mai kutuk blog aku..aku nak tengok apa korang nak buat..nak kutuk blog aku takde info??silakan..nak kutuk aku apa sekali pun kutuk lah..Aku nak tengok sejauh mana keberanian korang..Sepandai mana fikiran korang dan setinggi mana ilmu korang..

Kalau betul korang pandai sangat cubalah..dulu aku offkan komen untuk cik anon ni..sekarang aku dah buka..komenlah sepuas-puasnya ye..Komenlah sesedap rasa..nak ngumpat pun boleh..takde masalah..hahahaha...

Aku bukan nak tunjuk hero ke ape ke..but aku nak tengok sejauh mana kepintaran korang dan setinggi mana akal korang...Aku memang dah meluat dengan Anon yang berkata kesat ni..hehehe....

Gud Luck ye Cik Anon!!!!!hehehe...

SMILE ALWAYS!!!!!!!

24 ulasan:

nuruashia ♥ berkata...

betul tu..den salah sorang mgsa anon..
den sokong..!!!!
den nak tgk gk dorang hebat cm mane..nk kutuk tp xjd diri sndiri..xde life laa anon...
aku sokong kau punye entry ni...

Jay berkata...

yes...ekau sokong den yo..tq...cik anon ni tak sampai lagi..takut kek den lah tu..:)

.:AiN iKeUchi:. berkata...

kalu dier kutuk..kiter kutuk balik cik anon tu..hehee

Anisa Hang Tuah berkata...

hehehehe.

hahahah.

Jay berkata...

@Ain ikeuchi:..hahaha aku nak cuba dulu seberapa pandai dorg ni..hehehe

Jay berkata...

@Anis::ketawa ye anis..hehehe

Syah_Ridzeah berkata...

saya mau kutuk.. =p hahaha..

.:AiN iKeUchi:. berkata...

jum kutuk cik anonn beramai2..eekkeke :P

Jay berkata...

@ain ikeuchi:hehehehe..jom...:)

سيتي عإيشه Aisyah berkata...

sy newbie...cik anon tu sape? noob nye sy..hehe~ anynomous tanpa nama ke? tak baik kutuk2 orang...

Jay berkata...

@aisyah:
yups anonymous.dorg ni suka sgt kutuk blog org.sebab tu Jay cbar dorg cuba masuk blog Jay n trylah kutuk.hehe.nk tgok dorg ni cerdik ke tak?he.

cik rama-rama berkata...

eh. jay ko ingt blog purple ko yg cun ni memang tak blh nk buat aku meluat kt ko pun,hell larrrr, lepas tu yg ko caring sangat kenapa(sampai aku rse nk jdi caring cm ko :') ),orang yang terlampau peramah macam ko ni wat aku betol2 segan dgn ko ni, ha lepas tu ko mmg rajin singgah2 drop komen kt follower ko tu,sampai aku rse ko follower aku yg terbaik, dan akhir sekali ko taw tak link kt blog ko yang selalu wat trafik aku tngi, ish pe lagi nk kutuk ko ni..dah lar bubyeeee!!!

regard anon bernama yg cun...(eh..perlu ker??hahahaha)

thanks jay jdy follower terbaik aku (last bru nk ucap thanks) = ="

Jay berkata...

@cik rama-rama: ekau ni puji den ke kutuk den?hehehe.segan napa pulak.takyah segan2.buat macam kawan rapat je.hehe.

سيتي عإيشه Aisyah berkata...

oh..mulut org diorang suka kutuk tapi tak nak dedah identiti..contohilah cik rama2 nie..hihi..gurau je

diana berkata...

anon ni bukan sebarang2 blog je dia nak kutuk..
dia akan pilih jugak yang betul2 boleh dia makan..
biasanya kalau layan lagi dia suka sebab depa nak kan perhatian..
jadi cara terbaik jangan layan..tak payah buat entry khas bagai untuk depa sebab itu yang depa nak..:)

cik rama-rama berkata...

den puji kau lar jay..po lak den kutuk2...x yah nk kutuk2 org..diri tak perfect sgt pun...

Jay berkata...

@diana: mmg but aku nk tgok dorg berani x nk masuk blog aku ni.bukan aku nk cabar sebrgn k.bukan aku buat entry kosong mcm tu je.aku bawak msg berisi.itu bg akulh ye.

cik rama-rama berkata...

eh...3rd comment...den ingt ko bg sound kek anonymous si hacker tu..berderau juga den..bukn men brani ekau ni.huhu..tp boto lar ckp diana tu..anon ni die plih blog yg dye meluat jer..aku rse blog ko ok jer..x dek pe yg nk diluatkan..so jay maintain jer k..

anon adalh haters, diorg bergerak scra individu, buknyer kumpulan...huhuhu..kalo kumpulan bru lar rmi terasa dgn entri ko ni jay...den raso lar..raso2 yo lar...

Jay berkata...

@cik ram-rama:hehe.tq arigatoo gozaimas.hehehe.

Jay berkata...

xpo cik rama-rama.den faham maksjd diana n ekau.hee.thanks sudi komen.hehehe.:)

**::CIKNUURUL::** berkata...

anon?,.hehe,.die xjmpe umah CN lgik stkt ni,.oke kot umah CN tu,.hehe,.

cik rama-rama,.Jay ni mmg fllower yg trbaik,.die sgtlahhh rjin dtg komen,.haii,.bnyk mse Jay ni,.CN mcm ape,bz jeee mnjang,.huhu,.sori ye Jay,lmbt dtg snggah,.

Jay berkata...

@CN:aish..semua puji Jay je ni..hahaha...bukan bnyk masa CN curi masa dalam istilah bekerja..Jay pun bizi juga,meeting sana-sini..hehehe:)

cik ayin berkata...

disable anon sudaa...tak payah kecoh..kan

NuSaNa NoSa 91 berkata...

anon ni bese diorg serang blog2 yg femes mungkin sbb diorg nk tumpang kefemesan blogger2 tu kot..

btw, mmg ramai yg anti ngan anon2 nih.. =.=