CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 22 Jun 2011

Kehadapan Blog ku yang ku sayangi!!!!!

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Kehadapan blog yang ku sayangi..Aku harap ko jgnlah kecik hati dengan aku.Aku tahu aku selalu takde masa nak update ko..Sampaikan blogger lain boring baca entry yang dah berkurun lama tu..

Harini aku cuba menghapdatekan diri ko yang tak seberapa cun ni...Pangggg!!!!(Woi,nak kena tampar 850km/j kah??)Yelah ko memang cun lah...sejak bila ko ada tangan ni nak main lempang2 ni??Walaupun aku berkurus berkursus hari ni...aku tetap cuba menghapdatekan diri ko..

Aku nak juga tahu berapa banyak lah blogger yang datag melawat ko setiap hari???Ada lagi tak yang merindui ko selain aku??Hanya ko sorang yang tahu kan??...Banyak tak org komen ko???ada jugalah kan..

Sebenarnya mood tak berapa nak ok ni..tapi aku buat juga demi ko blog yang ku cintai..muahs...i love u very much...!!!(Yuks.....geli aku).....

Cukuplah dulu..nt aku ada masa aku hupdate ko lagi ye blog yg ku syangi...miss you so much...

P/S:beginilah kalau takde mood nak hupdate..

SMILE ALWAYS!!!!!!!

5 ulasan:

Izyan Masri berkata...

YAN RINDU BLOG NI RINDU BLOG NI XD

Nur Liyana berkata...

haahha..lawak pulak bile baca cara jay tulis skrg nie...wah dh ada unsur2 lawak jenaka..hehehe


ala, blog tue tak merajuk la...haha

nuruashia ♥ berkata...

hahahha,,,ekau ni sengal :P

.:AiN iKeUchi:. berkata...

kalau jrng update..blog majuk ..xrmai yang singgah lor..hehee

Chempaka Sari berkata...

Yeah!! sayang blog kan... heheh