CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 8 Jun 2011

Kerinduan!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum...fuhhhh alhamdulillah setelah hampir 2 bulan setengah berblogging banyak kawan dan ilmu yang aku dapat..Dan ada yang dah seperti kawan rapat aku..hehehe..bangganya aku...wahahahahaha...panggg..adoi!!!!..

Sapalah yang tampar aku kan??hehehe..Korang rasa andai aku tiada dalam dunia blog ni lagi korang rindu aku tak???mestilah tak kan???Siapalah diriku ini ..nak touching sikit...pang panggggg..

Sengalanya aku...aku sebenarnya takde idea ni dan tengah memikirkan untuk dinner Jabatan 25hb nanti..memang dah sakit kepala sangat dah ni...dah lost idea nak buat macam mana...

Smile always......

4 ulasan:

+_Miss.Jannah_+ berkata...

haha, lajun sungguh tangan si pelempang tu ye jai?

farahin nasir berkata...

nak kene tolong lempang skali?? hahha
:)

Chempaka Sari berkata...

tak de idea? mcmne leh xde idea ni... saya byk sgt idea tapi tulah, xde masa pulak... adoi...sakitnya kena lempang.

Chempaka Sari berkata...

tak de idea? mcmne leh xde idea ni... saya byk sgt idea tapi tulah, xde masa pulak... adoi...sakitnya kena lempang.