CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 13 Jun 2011

Geng Blog Purple!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!


Assalamuallaikum..Jawab korang..tak jawab dosa..hehehe..Apa macam wajh baru blog Jay??ok tak??Niat nak tukar ni dah lama sebenarnya but masa amat padat..jadi tak sempat nak tukar..

Dan kebetulan pula ada kawan blogger Jay buat geng blog purple..Jadi Jay terus menjoinkan diri..kepada sesape yg blog berwarna purple bolehlah menjoinkan diri Klik Sini..Dah join??bagus..hehehe...kita ramaikan geng blog purple ni...dan kita saling kenal mengenal..hehehe..Best rasanya bila dapat support sesama blogger..kite tak rugi tau..malah makin murah rezki..hehehe..

Bila korang dah join buatlah gambar macam yg kat sebelah entry ni hah..yg ada frame purple tu..hehehe..comel tak??Mesti ada yang heran kenapa budak macho pakai frame gambar macamtu kan??suka hatilah....pang......sakitlah korang lempang....hehehe

Okaylah itu je entry setakat ni..ada keje nak di buat..mmg dalam sebulan ni bizi je..fuhh..
Kepada pemenang2 GA Jay tahniah dan yg belum dapat hadiah sabar ye..Jay tak sempat nak buat pape lagi...Bizikan..Jay akan berikan hadiah secepat mungkin ye...hehehe
Kepada sesiapa yang nak beri pendapat tentang wajah baru blog Jay ni,dialu-alukan ye..hehehe..

SMILE ALWAYS!!!!!

5 ulasan:

ღ Sis Aieda ღ berkata...

kite same (:

geng purple...ngeeee~

nuruashia ♥ berkata...

den xboley join laaa :(

Nurulhuda berkata...

I really like Purple! Love it very much =)

Chempaka Sari berkata...

hehhe bestkan layout da tukar purple...rasa macam nak ngadap laptop je hari hari...hehhe


semoga geng blog purple semakin erathendaknay, dan saling support antara satu sama lain..

nabihancakap berkata...

aan suka pink!! tapi purple pun cantik kan.. :p