CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 10 Jun 2011

Kepada Blogger semua..di minta beri Perhatian!!!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum..Hah nak tahu perhatian apa??Begini..hari tu Abg Ben ada buat segmen berkenaan tukar link suka sama suka..Dan aku ada buat juga..But.....Masa tu laptop aku ada problem..Mungkin ada yang aku dah masukkan dalam bloglist aku dan mungkin ada yang belum..

Jadi...aku dah buat bloglist baru dan masukkan semua link2 yang ada pada list Belog MTT.
Hope semua berpuas hati dan takde yang sedih2 ada yang tak masuk dalam senarai ye..hehehe..
Jadi tengoklah blog korang kat dalam bloglist aku..

Harap semua gembira ye..Kalau ada yang tertinggal dari bloglist tu..korang bgtahu URL korang ek..senang aku nak masukkan nanti..hehehe

SMILE ALWAYS!!!!!!!!!!

16 ulasan:

amniey91 berkata...

ye?? thanz jay..cik Am singgah cni n follow jugak ye...

http://amniey91.blogspot.com/2011/06/renungan-buat-si-pemarah.html

farahin nasir berkata...

okey2.. tima kasih yer.. t ceq tengok..


:)

MUNTAH KUAR PAKU DAN KACA!

gadis melayu berkata...

tq jay.. atia masukkn jay dlm bloglist atia pulak..^_^

Ly_Tulip berkata...

yeke??Yg kt sidebar bawah tu ea??Nape nampak macam xda je... Huhuh

btw, thanks ea.. :)

Jay berkata...

Ly_Tulip: adalah..ce klik kat tunjuk semua ..ada kat bawah bloglist tu..:)

cik sakura berkata...

blog cik sakura ada..terima kasih ya..

Elih Japahar berkata...

Thanks k..blog awak pun dah masuk blog xchanged link sy..bo cek :)

Komen Untuk Komen...Setuju?

cik rama-rama berkata...

pa benda ni jay???dah lama tak blogwalking lar..sibuk g cari keja..huhu

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal dah tambah blog ini dalam bloglist Jamaluddin.net..Thanks semua

Pak Syahot berkata...

blog PS ade...mekaseh ye..

aniswany berkata...

rajin betol jay ni kan..org ckp usaha tgga kejayaan =) one day u will be the famous blogger ! hihi over plak =D

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

thanx yea..blog qaseh ade disitu..n blog anda pon daa dimasokkan dalam list saya..=)

Rahmad berkata...

wah thanks..

Chempaka Sari berkata...

wah awak tukar layout purple lahhhh...yey!

Chempaka Sari berkata...

wah awak tukar layout purple lahhhh...yey!

Cik Amy berkata...

hai purple! jom tukar link? :)


http://pinkychazpurple.blogspot.com/