CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Selasa, 22 November 2011

wehoo.........18sx

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum korang....hehehe..apa khabar semua...semoga korang sihat lah hendaknya..sekarang semua masalah aku dah setytle..dah takde ape lagi yang aku nak fikirkan..
Hidup aku dah kembali membujang sejak semalam..

Jadi kepada siapa yang sudi nak isi borang cepat2 sebelum kene kenbas dek orang..haha...gurau jer...aku dah pun kembali single..walaupun hati masih terluka tapi aku cuba gagahkan diri ni...life must go on..betul tak??

apa lagi ek??emmm....oo ya tahniah buat Harimau muda yg dapat menewaskan garuda di sangkar sendiri..hehehe..syabas buat semua pemain2..hope teruskan usaha anda di masa2 akan datang..
kepala aku skrang tgh toink toink ni..hehehe...kalau aku layan sangat nanti tak pasal2 aku masuk hospital bahagia..mmg bahagia kot dlm tu..hahaha

Oklah..aku chaw dulu...nanti aku hupdate lagi..kalau aku dah masuk hospital bahagia cepat2 aku bagitahu korang ye..hehehe..

SMILE ALWAYS

4 ulasan:

najihah sahami berkata...

kalau nanti jay masuk hospital bahagia boleh la mish g melawat. mish konvo 6 hb kat ulu kinta. dekat dh tu. hehehe


kidding.

jay, jangan sedih2 terus k!
chill!

Jay berkata...

hehe..it's ok mish...ya ingin juga nak rasa bahagia dlm hospital tu kan??hehehe...dok rileks je kepala otak ni..hehe

Azeanthy Paiman berkata...

waa..mcm bhgia pula bla hidup mbujang smla tau??ya ka tu..hehe..lama x jenguk blog ni tau..huhu..

Jay berkata...

hehe..bahagia mmg tapi tak cukup lengkap tanpa yg tersyg disisi...dah lah xlama lagi birthday..ingat naklah sambut dgn tersyg..tapi takde nasib kn..hehe..yups.Jay pun dah lama tak bukak blog ni n jenguk blog azeanthy..