CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 25 April 2012

Aku Seorang Artis???

Assallamuallaikum

Apa khabar semua.Diharapkan anda semua sihat walafiat di samping orang-orang yg tersayang.Hari ni hari Rabu.Satu lagi lembaran baru buat hidup aku.Hidup yg penuh dengan perjuangan selagi nyawa dikandung badan.

Ada yang mengatakan hidup ini umpama sebiji roda.Adakala kita di atas dan adakala kita di bawah.Memang betul sebab bumi kita pun berbentuk bulat.adakala kita di bawah adakala kita di atas..cuma kita tak sedar kerana adanya daya tarikan graviti.:)

Begitu juga aku.adakala org kata muka aku macam AARON AZIZ..adakala orang kata muka aku macam ADI PUTRA.Esok esok orang kata macam FIZO OMAR pulak.Entah mana satu yang betul pun aku tak tahu.Korang rasa muka aku macam siapa??saje ngade ngade harini.

Bagai ombak membadai pantai.Adakala kuat dan adakala ombak itu mati.Air laut yang membiru menjadi tenang.Setenang wajah IZZAH di dalam OMBAK RINDU.Sekuat mana pun badai mendatang tetap tenang bersahaja.

Begitu juga hati dan perasaanku.Adakala tenang setenang AIDIL di dalam NUR KASIH.dan adakal timbul kekusutan seperti MALEK di dalam KL GANGSTER..Adakalanya juga hati ku selembut ZIKIR di dalam drama TENTANG DHIA..

Kesimpulannya adakah aku pun seorang retis??*ayat minta penampar..*

P/s:khusyuknya memabaca..hahaha..jangan marah ha..hehehe

SMILE ALWAYS!!!

8 ulasan:

Nurul Akmal berkata...

Jay retis ape.. ;)

falling angel berkata...

best laaa....!!!!!!!!!!!!

Jay berkata...

Nurul:Jay retis FB..tak caye tgok kat photo Jay ada video Jay nyanyi..wawawa

Jay berkata...

Falling Angel:apa yang best tu ina??hehehe

Lizzie Yasmin berkata...

Ala kita semua memang pelakon pentas dunia, skrip by diri sendiri.. Cuma glamour or tak jer..

Maya Lisa berkata...

retis tuuuu pandai nyanyi~~~

Jay berkata...

Lizzie Yasmin: Yups betul kata awak tu.Kita glamour not in world but glamour di akhirat bila berdepan dgn Allah swt:)

Jay berkata...

Maya Lisa:erkkk..mesti maya dah tgok video Jay tu kan??:)