CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 9 April 2012

ABPBH??

Assallamuallaikum

Fuh dah berhabuk blog den ni hah..lame gilo den tak hupdate..jap nak bersihkan sawang sikit2.Alamak ada lipas lah..hehe.ayat xboleh blah..
Mesti bnyak blogger yang update pasal "Anugerah Bintang Popular Berita Harian" yang berlangsung semalam kan?

Bile dengar pagi tadi kat radio tengok kat twitter dan facebook  ada segelintir peminat yang tidak berpuas hati dengan beberapa artis yang menang utk anugerah yang dipertandingkan.Seperti isu yang keluar dalam radio mengenai ketidakpuasan hati utk kategori Pelakon TV Lelaki Popular.Seperti yang kita tahu Fizz Fairuz adalah yang paling popular utk kategori tersebut.

Ada yang mengatakan Aaron Aziz yang patut menang.Sebetulnya benda itu tidak menjadi masalah.masing2 ada peminat sendiri..itu adalah undia dari rakyat malaysia sendiri kan.So sepatutnya tidak perlu menjadikannya sebagai satu isu..

But the Way..Tahniah buat semua yang memenangi anugerah..So teruskan usaha korang semua..teruskanlah menyokong industri hiburan Malaysia.:)

SMILE ALWAYS!!!

1 ulasan:

Iena Eliena berkata...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com