CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 27 April 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


Assallamuallaikum..

Dah lama tak join Segmen Ben Ashaari ni..Walaupun kira Jay dah setahun berblogging but Jay nak join juga..Nak kenal blogger2 baru.:)

Kalau korang rasa nak join segmen ni just klik gambar macho Ben Ashaari tu hah.Buka sehingga 3 petang ni sahaja.

Jay rasa yang sama dengan blog Ben ashaari tang Santai...:)

Smile Always..

29 ulasan:

Pka Rahim berkata...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

AtiEy eYkuu berkata...

hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

Syakir Rahman berkata...

dtg sni dr blog bro ben... Terbaek ^___^

AyueJean berkata...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D jom santai...

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam Jay...

singgah sini dari segmen yang sama...

Eyqa Hasnan berkata...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek berkata...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Mk Syahir berkata...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Yana_Nana21 berkata...

jemput singgah , from the same segmen.

Noor Ikmal berkata...

Assalam... datang jenguk sini... salam perkenalan dari saya rakan blogger baru anda...

>.<

http://noorikmal.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku-segmen.html

aima afna berkata...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Cik Kay Jue berkata...

ckj dtg melawat.. :)

Arina Shamsul berkata...

datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog saya pulak ye..


done follow :)

eyka berkata...

dari segmen yang sama ... salam perkenalan .... :)

Ayu Iman berkata...

tintin!! iman dtg dr segmen yg sama siap folow tuan blog skli..mehlaa singgah blog iman skli tau..=D

are_lin@yu berkata...

ayu singgah n follow sini ;-)

FL blogh0use berkata...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

maszull berkata...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

cik wanie warniee berkata...

memang santai heehhe

shafiq berkata...

yuhuuu~ , hehe , singgah balas kunjungan bro tadi .. hehe ,

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com

Ini Kisah Tia berkata...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

pak cik berkata...

pacik terjah dr segmen abg ben

9n0L4 berkata...

datang respon sini. ;)

Azura berkata...

hai thanx sudi singgah dan follow...


http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Zaidalifah Hussin berkata...

bonde datang tuk blogwalking....
tq...& senang2 follow bonde ekkk kasi up my follower..tq

keli menari berkata...

salam ukhwah dari segmen sama ..

fairus abu bakar berkata...

hai...saye BW sini..tenkiu singgah bLog!

Diera Tekikushika berkata...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

HAFIZAL berkata...

singgah sini...tapi lambat sikit...maaf yerk