CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 27 April 2012

Thanks to follower ke-444

Assallamuallaikum..

Alhamdulillah syukur ke hadarat ilahi.Ada juga yang sudi lagi memfollow blog yang telah agak usang ini.Thanks untuk follower aku yang ke-444..cantik nombor tu..hehehe..korang nak tahu siapa dia?? Jom terjah ramai2 blog beliau..



Sori ambil header tanpa kebenaran.:)
 Inilah follower yang ke 444..Korang terjah blog dia ek.comel jer blog dia ni.Lagi bagus follow sekali..Tuan empunya Blog ni berasal dari Sarawak Bumi Kenyalang.Kalau rasa2 nak belajar bahasa Sarawak klik sini .Bahasa Sarawak ni tak lah susah mana pun.

So terjah ek.BTW thanks pada semua yang follow.Nanti Jay akan buat kunjungan balas tau..
Thanks for Segmen Ben Ashaari.dapat juga rakan2 blogger baru.:)

SMILE ALWAYS!!!

3 ulasan:

AtiEy eYkuu berkata...

waaa (!) sob sob (!) terharunya ada gak yg sudi buat entri pasal blog Atiey ek -.- hihi..btw thanks ya .peace(!)

are_lin@yu berkata...

tahniah ya!!!;-)

Nurul Akmal berkata...

Cantik log dia..