CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 2 Mei 2012

Gua Samseng??????

Assallamuallaikum

 Fuh..lama dah rupanye Jay tak hupdate blog ni kan.*lamelah sangat padahal xsampai seminggu*Dah bersawang dah nampaknya..jap jap nak bersihkan sawang dengan habuk.pftt treetttt..prakkk prottt.eh asal bunyi kentot pulak??ohh itu bukan bunyi daripada Jay ok.


tgok muka yg innocent sangat2.
Abaikan muka nak nangis kat atas tu yer..haha.Muka budak terbiar memang macamtu..okay tak nak main2 dah.Now orang semua sebok cerita pasal BERSIH 3.0....Juga filem yang tengah hot BERANI PUNYA BUDAK.Banyak yang dah tengok cerita tu.tapi aku tetap tak pegi lagi.:)

Berani punya budak dibintangi Afdlin Shauki,Nabil,Johan,Awie dan ramai lagi.rasa jeles pulak orang lain dah tengok cerita tu..Ada yang sudi temankan Jay tak?Tiket Jay sponsor termasuk pop corn,coke,kentang goreng,ayam goreng dan macam macam lagi.Pakej 10 in 1..hahaha

aku pun dulu kira "Berani Punya Budak" sebab masa aku darjah 4 aku gaduh dgn budak darjah 6.haha.darah muda masa tu.aku gaduh dengan budak tu gara-gara dia cekau duit kawan aku.
aku ape lagi dengan muka selamber rock je jumpa budak tu dan terus aku tampar jer.

Nak dijadikan cerita budak tu and the geng kejar aku dari tingkat 3 ke tingkat 1 bangunan sekolah tu.Sampai jer kat kelas aku dok lari pusing sana sini sampai aku terkepung.Last last aku lompat atas meja sekolah dan lari ke meja aku dan aku terus duduk buat2 tak tahu..

Kebetulan masa tu aku dah nampak cikgu yang nak masuk kelas aku.So budak tahun 6 tu tak sempat nak lari dah kene tengkap oleh cikgu tu..Dia ngadu aku cari pasal tp yg seronoknya semua kawan aku backup aku.Depa kata budak tu yang mula dulu.So budak tu kene denda berdiri kat koridor dari mula cikgu tu mengajar sampailah cikgu tu habis mengajar.

Jadi kesimpulan dari cerita aku tu,jangan lah tunjuk hero kalau tak berani dan adakah aku Seperti Afdlin Shauki di dalam BERANI PUNYA BUDAK??haha..
Nak lawan gua ke??Jom..ganas tak muka aku.hahaha

SMILE ALWAYS..

3 ulasan:

Nurul Akmal berkata...

alooo sangat2 innocent.. hehehe ;)

falling angel berkata...

Samseng?? Wekk!!! Jambu bebeno..

Jay berkata...

Nurul: innocent sgt2 kan kan kan..hehe

Falling Angel:Jambu ke??aww...dia kate kite jambu lah..hahaha