CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 9 Mei 2012

Review Blogger

Assallamuallaikum..

Aww chak...Hari ni Joyah nak ajar korang cara-cara nak touchup eye shadow dan lipstik..aww..*amboi mak jemah.anak mak jemah dah jadi aww aww ke?*Haha..takde takde..salah masuk siaran ni.Okay dah lame rasanyer Jay x review mana2 blogger kan..So hari ni Jay nak buat review sikit.

Okay hari ni Jay nak review blog orang ni....yang kat bawah ni..alah bawah ni lah,..

Opss!!!
Sori salah gambo..hahaha..ni gambo kat bawah ni hah..ni yang betul punye:P
Amacam??hehe..Not avalaible dah ni ok..Ni lah tuan empunya blog FALLING ANGEL <----Klik je nama tu.Blog dia ni tersangat okay dan best.banyak info yang menarik dalam blog dia.Kalau nak tahu petua2 yang berkaitan sila layari blog beliau okay.

Blog Falling Angel ni baru di wujudkan di dalam sistem blogger.com pada bulan April 2012..tapi page view dia dah cecah 2099 kali tau..fullamak macam blogger .com tu aku punyer je..hahaha..Semua aku tahu..Aku memang stalk blog dia ni.bukan stalker ape..suka baca entri-entri dia yang bermanfaat untuk kita..

Header dia Jay xdapat nak copy sebab xde.tapi ada tulisan sebegini
"Blog ini hanya untuk kawan-kawan yang menyayangi eina..memberi informasi dan berkongsi tentang kehidupan saya sebagai seorang pelajar. Eina seorang student kejuruteraan mekanikal..sangat minat menulis.. Seorang yang lembut hati..yang mempunyai nick name "Falling Angel".. Inginkan kehidupan seperti bidadari yang sentiasa bahagia.. Seorang yang romantik..suka gelak dan senang mengeluarkan air mata.. hihi..Follow lah Facebook dan twitter saya...eina_gurlz93@yahoo.com"

Hah dah baca??So kalau nak add dia tu kat atas dah terang-terang bagitahu facebook dengan twitter diakan.Lagi bagus korang follow blog dia ni.tak rugi waa cakap lu..So sekali lagi Jay ajak korang jom kite terjah blog beliau----->FALLING ANGEL Jom ramai2 follow..:)

P/s:Sori Eina tak minta izin ambil gambar kat atas..nak ambil header blog takde..hehehe.

4 ulasan:

Nurul Akmal berkata...

CIk Eina yg comel..

falling angel berkata...

Hey!! Tq aw!! Aduish..malu eden... hehe.. kih3!! Saya ni pemalu orangnya Jay... Syang abg Jay!! Bab slalu support blogger fresh cam saya nii.. hik3!!

Jay berkata...

Nurul:yups..mmg comel pun..opss..hehehe

Jay berkata...

Falling Angel:hahaha..malu ke??dgn Jay xmalu kan??hehehe..alah xper..biar up sikit blog tu..:)