CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 10 Mei 2012

Review Blogger 2


Assallamuallaikum

Hye korang..aww..berjumpa lagi dalam rancangan joyah aww aww...hari ni joyah nak tukar watak sikit lah..nak ajak korang pegi jenjalan kat blog seseorang..hakhak..malunye joyah rase..aww..Okaylah Joyah nak ajak korang tengok blogger ni. Kat bawah ni..hehehe



aww chak..hah nilah blogger tu..:)

 Aww..cun tak??hehehe..model sambilan ni..korang nak terjah blog dia meh
klik---->The StOrY BouT HunnY NoRdiN.. tu nama blog dia..Apa kata kiter ramai2 terjah blog dia ni..aww..Joyah hari2 terjah blog dia ni..aww pecah rahsia joyah.

So korang terjah n follow dia tau..hehehe..Now nk jadi lelaki sejati dah..taknak aww..lagi..nanti ada yang muntah hijau bayangkan Jay jadi aww aww kan kan Falling Angel..hahaha..Kalau lagi best korang followlah Jay sekali..hehe

Now nak p meroyan sat kat FB dan twitter..sampai bejumpa lagi dalam rancangan Joyah aww aww.hahaha..

p/s:jangan tiru aksi di atas ye.takut tak pasal-pasal kene cop jantan terhangat di Lorong Hj.Taib..hahaha.

SMILE ALWAYS!!!

10 ulasan:

falling angel berkata...

: Eina pulakk!! hehe.. Hadoyy... Kak scha...yow!!! Best pulakk!!

Jay berkata...

hahahah..yelah..aww..kih3..

Eyqa Hasnan berkata...

eyqa tak nak review ke ? haha

Pka Rahim berkata...

ingat pempuan mana tadi. huhu

jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/jom-register.html

tq :)

hUnnY nOrDiN berkata...

ouccchhhh~~~ thankz dear jay...sbb selalu terjah blog miss hani nie.... :)

hUnnY nOrDiN berkata...

hye...thankz erk... :)

Jay berkata...

Eyqa Hasnan:akan dibuat...tunguu...hehe

Jay berkata...

Pka Rahim:hehe..ok akan diterjah:)

Jay berkata...

Hunny nordin:thanks hunny..:)

maszull berkata...

assalamualaikum Jay...wah seronoknya direview ...:)