CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 4 Mei 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?

Assallamuallaikum..

Okay hari ni nak join segmen dari Ben Ashaari.Korang nak join juga??meh rapat..rapat lagi..lagi rapat..hehe..nak bagitahu cara nak join je..Klik gambar macho Ben Ashaari kat atas tu..Dah klik??bagus..Dah join???lagi baguss.

Kenapa korang perlu pilih Blog aku??Sebab aku suka nak promote hasil kerja orang.tak kira bagus atau tidak cara penulisan korang.Semua terpulang pada individu.Satu matlamat aku,aku taknak naik sorang-sorang.biar kita semua sama-sama naik....so kesimpulannya adakah aku akan berjaya seperti Ben Ashaari??tunggu...:P

OO dan minta tolong ye vote sini http://bit.ly/JiGSp6 Untuk vote Ben Ashaari..Harap dia menang tahun ni..:)

SMILE ALWAYS!!!

21 ulasan:

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn terima...=)

done follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

Pka Rahim berkata...

ya, saya berminat dengan tawaran anda. :)

Masz Sidek berkata...

ya... sy berminat... :)

Mimie berkata...

yes.. sy berminat..

Eyqa Hasnan berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Eyqa Hasnan berkata...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Mieya Atiera berkata...

Ya, saya berminat untuk bertukar link bersama anda :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

maszull berkata...

assalamualaikum Jai...mekacih yer mama setuju dengan tawaran awak....:)

Rahmah Ram Ram berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Solehah Shamsuddin berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Misz J berkata...

Assalamualaikum...

Anda berminat nak tukar lnk dengan sayer? :o)

Lina Kah berkata...

Ya saya berminat ;)) Dah letak kat blog list.

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

EYFAalias berkata...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

keli menari berkata...

berminat tukar link dengan saya ?

http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

keri ikhwan berkata...

Ya saya berminat :)

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

hafizaiman95 @ fizs berkata...

Anda berminat tukar link dengan saya??

http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

EYFAalias berkata...

dah letak link awak dekat bloglist

Zamani berkata...

Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? ^_^

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html