CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 30 Disember 2011

Selamat Tinggal 2011...Welcome 2012...

Assalamuallaikum..

Salam pagi jumaat buat semua kawan-kawanku..Semoga hari ini kita semua diberkati  Allah s.w.t
Ya tahun baru menjelma lagi..Setiap orang pasti ada azam baru untuk tahun 2012 kan??Heheh..
Tidak terlepas juga aku..aku pun ada azam baru.korang nak tahu??

Hehehe..biarlah rahsia..Tahun ni banyak sangat dugaan yang aku tempuhi.Tahun ni juga aku sambut new year sorang2 tanpa ada seorang yang bernama kekasih.:)..maknanya single lagilah..siapa nak isi borang boleh je..haha..

Okay dah sudah cerita sedih-sedih.xnak touching2 lagi..:P..kali ni nak cerita apa impian pulak..hehe..Tahun depan ni insyallah impian nak sambung study..nak ambil degree kot..xpun master..lagi best PHD bukan Perasaan Hasad Dengki ye..hehe..insyallah andai ada rezeki..

Dan yang paling penting..nak cari seorang yang sudi menerima diri ini seadanya..yang paling penting nak cari seorang yang solehah..insyallah..nak cam Dhia boleh tak??Perasan lebih la ko wei..
Yang paling penting nak ubah segala tabiat buruk kepada yang baik..

Aku harap korang yang membaca sama ada pengikut setia atau silent reader doakan semoga aku berjaya mencapai segalanya..insyallah..:)

13 ulasan:

Maya Lisa berkata...

MAYA DOAKAN JAY lebih murah rezeki dari hari ke hari !~

Jay berkata...

@Maya Lisa:
thanks Maya...^_^

Izyan Masri berkata...

DAH HASBIS DAH 2011.RINDU 2011 KAN NANTI ? :')

hamizah afifah berkata...

semoga thun ni dilimpahi razeki dan berkatNYA..

wan nurul hezrina berkata...

selmat tahun baru 2012..nnt jumpalah pengganti tuh..hehe

Jay berkata...

@Izyan Masri:mestilah rindu banyak memori tahun 2011..

Jay berkata...

@hamizah afifah:insyallah amiin..tq ^_^

Jay berkata...

@wan nurul hezrina:Insyallah...amiin amiin..hehehe tq ^-^

aniswany berkata...

SEMOGA ALLAH SENTIASA MERAHMATI JAY =)

najihah sahami berkata...

semoga jay berjaya di tahun baru dan tahun akan datang!!

fRaMe+LenSeS berkata...

Sabo Jay. Sabo. If perlukan tmpt share u cn add my fb. ;)

Azza Azman berkata...

azza amikmaster je tak mau lah amik "PHD" hoho..

ILA HonEyBuNNy berkata...

macam mana azam baru tahun neh...dah bulan 2 skrg..cepat masa berlalu kan...;-)