CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 19 Disember 2011

Soalan merapu??

Assalamuallaikum..

Soalan merapu??Hah??takde pape pun dengan tajuk tu..saje nak bagi gempak sikit.Oklah sebenarnya nak buat soalan ni..sape yg sudi jawab boleh jadi entri kalau dah takde idea kan kan kan??

Soalan Bahgian 1..
1.Sape nama anda?
2.Ceritakan sedikit mengenai diri anda?
3.Anda ada blog?
4.ceritakan sejarah penubuhan blog anda?
5.Kenapa beri nama ... pada blog anda?

Soalan Bahagian 2(kepada yang sudah berpunya)
6.Anda dah berpunya?
7.Siapa bf/gf anda?
8.Berapa lama dah anda bersama?
9.Apa rancangan anda dengan dia di masa depan?
10.Apa impian anda pada dia?

Soalan Bahagian 3(Kepada yang belum berpunya)
11.Kenapa anda masih single?
12.Apa ciri bf yg anda inginkan?
13.Apa yang anda impikan bila ada bf?
14.Sejauh mana anda percaya dia?
15.adakah anda akan merasa bahagia?

Soalan Bahagian 4
16.Apa impian anda yang belum tercapai?
17.Siapakah orang yang paling anda sayang?
18.Kenapa?
19.Apa pendapat anda pasal Cinta?
20.Adakah Cinta itu menyakitkan atau membahagiakan?

Soalan Bahagian 5.
21.Anda kenal siapa saya?
22.Anda dah baca blog saya?
23.Komen anda?
24.Penambahbaikan yang perlu saya buat?
25.Korang sayang saya tak??(Soalan tak bleh blah..)
Syarat-Syaratnya
Linkkan entri korang ke blog ni..
Tag 3 orang kawan untuk mereka jawab..
itu je..

hehehe..ni soalan merapu tu..sape sudi jawab silalah..soalan bahgian 2 untuk yg dh berpunya..soalan bahgian ke 3 yg belum berpunya...sape yg dah jawab tinggalkan link dekat post comment aku..aku nak terjah korang..haha..Terjah tetap terjah..yeah...

nak tag..
1.http://iladelarossa.blogspot.com/
2.http://akukanila.blogspot.com/
3.http://bibie-mumui.blogspot.com/

Selamat menjawab..:P

SMILE ALWAYS!!!

3 ulasan:

iLa suHaiLa berkata...

http://akukanila.blogspot.com/2011/12/tembak-balas-soalan-yang-di-tag-oleh.html

ILA HonEyBuNNy berkata...

optsss..

susah juga nak jwap soklan neh..ehheheh..thanks..;)

mumui berkata...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/12/soalan-merapu.html