CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 15 Julai 2011

Blog apa ni?????

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum..apa khabar korang semua???sihat???alhamdulillah...baguslah kalau semua sihat..Apa???oh pasal tajuk tu ke??hehehe..korang rasa aku nak buat apa???ce teka ce teka..hehehehe...

sebenarnya tajuk tu bagi gempak je..hehehe..aku nak share lirik lagu ni je....aku jumpa lagu ni masa aku tengah godek-godek lagu kat PC kawan..apa lagi terus aku curi...eh bukan..ambil tanpa izin..hahaha..  ok mari aku share dengan korang

INSAN BERNAMA KEKASIH-UNIC

Debar hatiku membisik rindu
Ingin aku katakan
Kau gadis idaman

Adakah mungkin kau kumiliki
Untuk aku jadikan
Insan bernama kekasih

Keayuan yang tergambar
Lukisan nur iamn
Bersulamkan keindahan santun perkataan
Bagai putih salju mendinginkan hangat perasaan
Mengusir segala resah di jiwa

Kusampaikan salam ucapan mesra
Dan merisik khabar berita
Masihkah ada peluang
Untukku melafazkan cinta
Umpama rembulan jatuh ke riba
Mendengar khabaran darinya
Padaku kau memendam rasa

Padamu oh tuhan
Kumohonkan keredaan
Nur kasih yang kudamba
Kekal hingga ke syurga

Hanya satu yang kupinta
Kebaikan darinya
Moga dipeliharakan tulus cinta kita
Agar kukuh ikatan yang murni bahagia
Dengan lafaz pernikahan yang mulia

Datanglah kasihmu dalam diriku
Menghiasi ruang hatiku
Akanku sambutnya dengan
Sujud penuh kesyukuran

Kuharap jalinan kan berpanjangan
Selagi kasih yang terbina
Kerana cinta kepadanya

Kauku sayangi
Teman sejati
Dikaulah sesungguhnya
Insan bernama kekasih



Korang dengar lah lagu ni..banyak sangat maksudnya..memandangkan tekak aku tengah sakit jadi aku tak dapat nak rakam suara aku menyanyikan lagu ni..kalau tak korang dengar lah suara aku yang tak sedap ni nyanyi lagu ni kat blog aku..hahahaha

insyallah kalau tekak aku dah okay aku akan buat rakaman suara untuk lagu ni ye..hehehehe

SMILE ALWAYS!!!!

4 ulasan:

cleverspider55 a.k.a alam1cinta berkata...

Hahaha..bikin gempak pun gempaklah ye,asal ada trafik!

ni pun gempak gak;
Asmara Hebat Bagi Lelaki

Nabila Shamsudin berkata...

utk jay...

http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/07/pentingnya-kawan-pada-aku.html

aniswany berkata...

NASIB BAIK TEKAK HANG SAKET,KALO X KAMI KENA DENGAR SUARA HANG TU ..HAHA

*UIT,BELOG JAY KALER POPEL..MCM CUTEE JE...HAHA

nuruashia ♥ berkata...

alahai nsyed den suko dgr dulu2 laa hhehehe..skrng xdah :P