CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 21 Julai 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum...apa khabar korang semua...harap sihat lah hendaknya..skema tak ayat aku..hahaha...okay aku nak join segmen yang Abg Ben Ashaari buat ni...korang nak join???klik banner di atas tu..hehehe..

Ok..aku join segmen Ben ashaari ni sebab aku ikhlas nak cari kawan...aku tak paksa orang nak follow blog aku ni...lagipun aku ni baru juga dalam dunia blog ni...banyak lagi yang aku perlu pelajari..harap korang semua dapatlah membantu aku yang masih muda dan mentah lagi..hehehe..

Terpulang korang nak baca selalu ke tak sebab blog aku ni nak cakap best karang orang kate aku ni puji diri sendiri....nak kate tak best tak boleh juga...kalau tak best takkan orang nak follow dan masuk komen kat blog aku ni kan?? kan kan kan..

Semoga kita semua dapat menjalinkan persahabatan sesama blogger...semoga dapat dipereratkan lagi perhubungan kita semua....sudi-sudilah jenguk blog saya ye...

SMILE ALWAYS!!!!

22 ulasan:

ninie_azriena berkata...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

Dee berkata...

niat baik tu... nk tmbh kenalan....

gEe berkata...

dah follow..
jom follow sy..
gud luck..^^

Nadya O'Conner berkata...

salam kenal..:)

entry baru :: Nuffnang Punya Pasal

CikHanis berkata...

hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

azam berkata...

"salam singgah kenalan....follow² ye...
see u around"

Nazzue berkata...

salam dari hati...happy blogging yea!!!

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

Laila Majid berkata...

singgah sini :)

Lulu Caldina berkata...

lulu pun blogger baru..... ;)

Asyieq-iN Rkey berkata...

jalan2 usha

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

Ida berkata...

usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

mgkn bleh buang word verification [tgk setting], utk mudahkn org komen.. ;p

Shehan Ismail berkata...

terjah.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

AbiL berkata...

hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

http://abilitusaya.blogspot.com

hanyzham hadny berkata...

salam kenalan dari nyzham
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya balik

ame elms ! berkata...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila berkata...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina berkata...

marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

GaRy™ berkata...

singgah dari blog abang ben~.. =)

Sery Suryani berkata...

sggah dri blog Abg Ben..

c genk bah ne berkata...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

Harimau gigit jari,Qari&Qariah tunjuk belang
Apa HOI HOI,ingat aku takda nama ke

Zul Fattah berkata...

terjah... salam kenal.. nice blog..


http://zulfattah.blogspot.com/