CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 11 Julai 2011

Tak sihat!!!!

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!
Asallamuallaikum semua...semoga pagi Isnin ini anda sihat-sihatlah hendaknya.
Sebenarnya aku ni tak berapa nak sihat.tapi tetap  pegi keje juga.Sekarang aku mengalami demam+pening+selsema+batuk..banyak tak sakit aku??harap korang taklah kene macam aku ye..

Aku mula kena sakit ni kelmarin..mungkin disebabkan cuaca yang terlalu panas kot.huhu..Aku paling tak suka bila aku sakit.Sebabnya??sebab sakitlah..boleh terbaring pengsan tau..Lebih2 lagi pucat je muka..huhu.

Korang doakan aku semoga cepat sembuh ye...ada masa aku update lagi entry terbaru ye..:(

SMILE ALWAYS!!!!!

6 ulasan:

najihah sahami berkata...

jay..kalo xsihta jgn lupa makan ubat eh..hehe...get well soon~

Jay berkata...

@mish:thanks mish...Jay ingat pesan mish...hehehe

Isteri Encek Bard berkata...

Waalaikumussalam.. get well soon yer

nuruashia ♥ berkata...

jay, den ade petua yg biase dne buat kalo den sakit mcm ekau..
mule mule ekau mandi lamelame, tepuk2 kepala tu bawah shower, then lepas mandi ekau taruk minyak angin cap kapak kat kepala ekau. kasi die berangin pastu ekau tido..insyaAllah ekau akan feel better after u wake up :)

Jay berkata...

@isteri encek bard:thanks doakan Jay

Jay berkata...

@nuruashia:wah..thanks nuru...ekau lah kawan den...thanks doakan den...nanti den cuba bila den balik yo....