CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 14 Julai 2011

Sihat!!!!!! Tapi Kecewa!!!!!!!

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum....alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana masih di beri peluang untuk kembali sihat..Thnaks untuk semua yang mendoakan aku sentiasa..korang memang sahabat yang terbaiklah...hehehe..

Cuma aku kecewa sikit semalam..betul-betul punya kecewa samapaikan aku tido tertonggeng...opssss..jangan fikir bukan2 ye....aku kecewa pasal takde siaran langsung kat tv Malaysia vs Arsenal...aku rasa ramai yang kecewa...kenapa takde siaran langsung sedangkan yang main tu adalah pasukan kebangsaan..macamana orang malaysia nak support??

Kalau sekadar nak penuhkan stadium takde gunanya..takkan orag sabah dan sarawak nak p satadium bukit jalil tu...semua orang mengharapkan siaran langsung kat TV...kata nak suruh sokong skuad kebangsaan tapi siaran langsung pun takde...memang hampeh...harap pihak yang terbabit buatlah siran langsung..biar orang malaysia dapat menonton skuad kebangsaan....

Harap Malaysia vs Liverpool buatlah siran langsung..tak semua orang dapat tengok kat stadium..tak semua orang dapat tengok live streaming...orang mengharap pada siaran langsung kat TV sahaja...aku semalam memang betul2 kecewa bila tengok takde siaran langsung pun..

Kepada pasukan harimau malaya,korang jangan putus asa..walaupun korang gagal tidak bermakna gagal selamanya...teruskan usaha..usaha tangga kejayaan...semoga impian melihat Malaysia layak ke piala dunia akan tercapai...

SMILE ALWAYS!!!!!!!

5 ulasan:

cik ayin berkata...

kalo ada dekat tv,rugi la orang yang beli tiket tu..kan....

Jay berkata...

@cik ayin: memanglah..tapi kena fikir juga orang2 kat sabah n sarawak...takkan nak pegi sana...lagipun kalau semua rakyat malaysia pegi stadium cukup ke nak tampung penonton???hehehehe

nuruashia ♥ berkata...

tau xpe...den pon frust xleh tgk..nk tgk mat yo wooo :P

aleen aiden berkata...

ha'ah,kat fb ramai yg post pasal frust sbb xde live kat tb.hu3

**::CIKNUURUL::** berkata...

tu la kan,..xde siarn lgsung,..hehe,..smlm adk CN kuar knon2 nk g tgk mse2 kwn,.skali die balik,frust menonggeng cm Jay la,.haha,.even CN xbape minat bola tp tau la jgk bnde2 ni,.hehe,.