CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 27 Julai 2011

Segmen Pengalaman Seramku

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum...okay...harini aku nak bukak segmen lah...nak buka segmen pasal pengalaman seram yang korang pernah lalui...ni bukan saja untuk suka-suka...sapa cerita dia yang paling seram dan banyak orang suka akan dapat hadiah..tak kiralah pengalaman sebenar atau nak kelentong pun boleh..yang penting cerita tu menarik...

ok perkara pertama yang korang kene buat.

1.Buat entri tajuk:Pengalaman Seramku

2.Letak header aku yang kat atas tu dan korang linkkan ke entry korang tu.

3.Dah siap tinggalkan Url korang kat ruangan komen ye..

4.Andai penyertaan kurang dari sepuluh automatik segmen ni terbatal ok..

5.Hadiah bagi cerita yang paling menarik mendapat topup RM 20..pemenang akan diadili berdasarkan cerita yang paling seram.

6.Penyertaan terbuka kepada semua...tidak ada paksaan untuk memfollow blog aku ni..kalau korang nak follow alhamdulillah...hehehe

7.tarikh tutup penyertaan akan diberitahu dari masa ke semasa..

itu je..

SMILE ALWAYS!!!!

2 ulasan:

H.J berkata...

hehe..nk baca cerita orang je la..

nuruashia ♥ berkata...

same ngn HJ..den pon nk bce cerite org jee :)