CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 25 Julai 2011

Selamat tinggal Semua!!!!!!

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum....mesti korang tertanya dengan tajuk di atas kan???Okay tajuk tu memang ada kene mengena dengan blog ni...Aku nak tanyalah kat korangkan...patut ke aku tutup blog ini??

Bukan sebab ada yang kritik aku kau kau punya....adalah sebab yang aku taknak cerita...kalau korang sokong aku tutup aku tutup..kalau ada yang still support aku aku akan buka sentiasa blog ni... buat masa ni itu je aku nak cakap...nanti aku bagitahu keputusannya ...thanks kepada yang sentiasa support blog aku ni... harap korang teruskan usaha ye..

SMILE ALWAYS!!!!

7 ulasan:

nuruashia ♥ berkata...

mane ekau nk poie ni??

nuruashia ♥ berkata...

mane ekau nk poie ni??

cucu umie berkata...

tidk perlu tutuplah..kita enjoy shje berblogging yer..

aizamia3 berkata...

rileks dulu.. pergi tenangkan fikiran..

Jay berkata...

@nuruashia:den tak poie mano mano...den kek sini yo...cumo den ada tersodih sikit...ekau tunggu yo keputusan den ok...nanti den bgtahu den tutup ko tak tutup blog den ni..huhuhu

Jay berkata...

@cucu umie:insyallah...tunggu keputusan Jay ye..

Jay berkata...

@aizamia3:tengah tenangkan fikiranlah ni....insyallah nanti Jay bgtahu keputusan Jay ye...