CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 28 Julai 2011

Owhhh ayam penyet!!!!!

Hello to all blogger!!!!!
Peace be with you all!!!!

Assalamuallaikum...selamat tengahari...ni waktu lunch kan...korang dah lunch ke belom??
Aku ni tadi minum teh tarik ais je...makanan aku tak sampai lagi..aku nak makan ayam penyet harini..yelah minggu depan dah mula puasa...jadi tak dapatlah aku nak makan untuk sebulan..

Ayam penyet dia dahlah beso...puas hati jugalah...yang paling meletop sambal dia...sapa dapat habiskan memang aku tabik spring lah...pedas gila seh....aku makan pun meletop bila nak tuttt...tak boleh cakap..korang tengah makan tak pasal-pasal muntah pulak..

Mula-mula kawan aku yang perkenalkan ni...mula aku order tu lupa nak pesan sambal tu asingkan dari ayam tu...sekali dia campur je..fuhh berpeluh satu badan aku makan ayam tu...hehehe..memang pedas sambal dia...dan yang memusykilkan aku,meja sebelah aku asyik minta tambah sambal...memang gila lah orang tu...sambal punya pedas rileks je dia makan..

Kat semenanjung aku rasa lebih pedas kot sambal dia..hehehe...yang aku suka ulam dengan tempe dia..memang kelas makan dengan sambal tu...hehehe..manalah ayam penyet ni...jangan2 dorang baru nak tangkap ayam tak??hahaha...takpe sabar...demi ayam penyet kene sabar...

Okaylah nanti aku update lagi ye..manatau kot2 aku nak masukkan gambar ayam penyet tu kat sini..hehehe...

SMILE ALWAYS!!!!!

6 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

arghh sedapnya ayam penyet...rindu kat ayam penyet kat gombak. Sekarang dah balik pahang. Tak dapat lah merasa...

aniswany berkata...

TIPU LAH JAY CKP NNTI SBULAN XMKN.BUKAK POSA BOLE JA MKN ..HIHI

farhan berkata...

aku terbaca komen bro pasal bro ternampak ada jenazah yang berbalut kain kapan tengah baring kat sebelah anda..apa yg anda nampak..kenapa benda tu leh ade sebelah..iklan leh..http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL4...

Lulu Caldina berkata...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

Heidi Shafiq berkata...

aku pun suke ayam penyek..

**::CIKNUURUL::** berkata...

Jay,.aym penyet!,.huhu,.last mkn 2 yers ago,tu pon kt negara org,.huhu,.best2,.

Jay,CN ucpkn slmt brpuasa ye,.jgn ponteng2,.hehe,.:)