CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 29 April 2011

Assalamuallaikum..

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!!!

Hari ni adalah hari sedih untuk aku dan warga jabatan tempat aku bekerja.Pagi semalam kami mendapat khabar berita bahawa pengarah yg kami sayangi telah di masukkan ke hospital.Semua warga jabatan termasuk aku betul-betul terkejut.Beliau baru sahaja menunaikan ibadah haji tahun lepas.Beliau di sahkan menghadapi masalah jantung dan paru-paru berair.Pada pagi tadi masa waktu kami menghadiri ceramah kami di kejutkan dengan berita bahawa pengarah yg kami sayangi itu tengah tenat di hospital..Kami semua menjadi sayu dan hiba bila mendengarnya.Beliau berasal dari Melaka.Anak-anaknya semua jauh dari beliau dan kami mendapat khabar bahawa penerbangan anak-anaknya ditunda.Begitu sedih kami mengenangkan apa yang terjadi.Selepas sahaja solat jumaat tengahri tadi kebanyakan staff jabatan menziarahi beliau dan kami dikhabarkan bahawa beliau telah di beri ubat tidur dan tidak sedarkan diri.Peluang untuk pulih pun tipis mengikut kata doktor.Beliau akan di pindahkan ke unit rawatan rapi di Sabah Medical Centre pada petang tadi.Sehingga kini aku menanti khabar dari teman-temanku atau bos aku perkembangan terkini keadaan pengarah kami itu.Semoga allah pulihkan beliau kembali untuk menerajui jabatan kami.Sama-samalah kita semua doakan beliau semoga sembuh kembali seperti biasa.

P/s:buat kerja kat ofis pun dah takde mood.sedih memanjang bila teringatkan beliau.:(

10 ulasan:

Cik Khairyyna :) berkata...

insyaallah! mintak-mintak pngarah awak cepat sembuh. :)

Jay berkata...

@Cik Khairyyna:):insyallah..sama-samalah kita doakan ye..

d_LA berkata...

aritu bos tiba2 sakit ms kat opis pun sume cam terkejut so dla leh fhm perasaan tu..hope pengarah jay cepat sembuh ye..Banyak2kan berdoa..

cik rama-rama berkata...

jay sabar bah,sa akan mendoakan yg terbaik untuk pengarah jay,yg bca blog jay ni pun sma...

Jay berkata...

@dla:thanks dla.:(

Jay berkata...

@cik rama-rama.thnks ya sudi mendoakan beliau.:(

Nur Liyana berkata...

semoga cepat sembuh bos tue!!!!

Jay berkata...

@Yana:amiin.jay pun harap begitu juga.:(

**::CIKNUURUL::** berkata...

msti rpat ngn boss ni,kan jay?,.cmne die skng?,.dh oke?,.sme2 la brdoa,.jiran CN pon skit kt hosp,strok,.esok operate,.

Jay berkata...

@CN:boleh tahan juga lah CN..taktau lagi perkembangan beliau..nt ada perkembangan Jay buat entry k..insyaallah..mudah-mudahan allah sembuhkan beliau..