CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Selasa, 26 April 2011

Zaman Remaja aku!!!(Remaja lagi ke?)

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!!!


Yes..akhirnya aku  berjaya siapkan header ku sendiri..ngeh ngeh....setelah aku berpenat lelah menyiapkan semalam..aku buat dari kol 7.30 malam(eh dah malam ke atau petang lagi tu)sampailah kol 9.00 malam.
Berpeluh-peluh aku cuba mengedit itu dan ini...maka terjadilah seperti yg korang lihat....
macam mana??okay tak??kalau x okay komen je lah..boleh aku buat balik  :-)....
Semalam sebelum aku melelapkan mata tetiba aku teringat zaman muda remaja aku(muda lagi ke aku??)
der..wa muda lagilah...muda+awet muda...selalu makan madu..(nampak sangat tipu).. :-P
Okay okay.Back to the point..chewahhh speaking london lagi...masa remaja aku memang best giler...
zaman enjoy lah katakan..zaman tu jugalah masing-masing berlagak nak tunjuk kuat depan dak pompuan..
termasuklah aku...der waa cerita kat lu..dulu waa samseng owh kat skolah...tapi tuuu dulu lah...sekarang waa dah insaf..What the?????...hahaha...tapi memang luculah zaman remaja aku...bila dah berkumpul dengan kawan tu..confirm ada je perangai pelik yg kiteorang akan buat...yang paling aku ingat bila dah lepas makan roti..plastik roti tu kiteorg tiup sampai kembung....lepas dah kembung cari sasaran nak di letupkan..yg akan menjdai mangsa pung***g kawan kawan lah...pelikkan perangai...lepastu ada kawan aku ni masa pendidikan islam tak nak pakai tudung..lepastu arwah ustaz kiteorg ni denda dia berdiri atas kerusi..yelah samseng perempuan kan...di tendang kerusi tu masa arwah ustaz tu berpaling..lepas tu ustaz tu marahlah,tapi ustaz tu x nampak kawan ni tendang kerusi..kawan aku ni cakaplah bukan saya tendang ustaz tapi jatuh sendiri..punyerlah kiteorang gelak masa tu...camne kerusi boleh jatuh sendiri ek???hahahaha...
Biarpun wa ni dulu samseng tapi record disiplin wa tetap bersih...tak pernah kene gantung sekolah or dapat surat amaran..muka brutal der...tapi hati waa..baik...(Bajet Suci lah)...Waa dulu dua tahun berturut-turut pegang jawatan ketua menteri..ehh salah ketua kelas..masuk tahun ke tiga kau dah taknak pegang dah walaupun guru kelas memaksa diri ini....(chewahhh perasan nya aku)..

Inilah muka budak perasan tu...
 lepas je ambil keputusan SPM aku duduk rumah jer..adalah satu hari tu aku datang ke sekolah..hanya nak ambil majalah sekolah je..kebetulan hari tu budak form 6 daftar..jadi cikgu ni pun datanglah jumpa aku..dia soh aku tengok nama aku kat notis board dekat pejabat am..ada tak..jadi aku pegi tengok senarai tu..adalah nama aku..paling atas lagi..apa lagi cikgu soh aku balik rumah pakai baju sekolah putih n seluar putih daftar masuk form 6....tapi aku awal lagi dah plan tak nak masuk form 6...hehehe..ada sebabnya..aku taknak di lantik jadi ketua pelajar...cikgu dah bagitahu awal..semua cikgu nak lantik aku jadi ketua pelajar..(berlagak aku kejap..hehehe)...memang aku taknak lah..hehe
apa macam??okay tak zaman remaja aku?? zaman remaja korang macam mana pulak??
ce cite ce cite kat aku..hehehe...oklah nanti aku sambung lagi cerita lepas zaman remaja pulak..hehe..


thanks for reading...:-)


P/s:jangan cuba aksi yg ada dalam entry di atas ye..yg main guna plastik roti tu..hahahaha

6 ulasan:

cik rama-rama berkata...

zaman budak skolah adalh zman yang pling...perkara pling bodo pernah buat bile dikenang lucu pun ade.. :)

Jay berkata...

@cik rama-rama:hehehe..betul tu..mmg bnyk perkara bodoh yg dibuat..biasalah fikiran x matang lagi..hehehe

Chempaka Sari berkata...

oh samseng ye... saya pun sama. Byk wat jahat tapi kene pandai sorokkan der... hehe rekod mesti bersih..

Jay berkata...

@Chemp:hehe..sama juga ye..hehe..betullah..rekod kene jaga kan..mesti bersih je..hehehe

Izyan Masri berkata...

MUAHAHA.LAWAKLAH PULAK ZAMAN REMAJA SI JAY NI XD OUH BUAT HEADER BARU DIAM2 JE YE XD

Jay berkata...

@Izyan:lawak ke??hahaha..biasalah..budak remaja yg x matang lagi..hehehe...saje buat header senyap2..nak bagi surprise sikit..hahaha...