CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Selasa, 12 April 2011

Domam!!!!!!!!

Salam semua....semoga u all sihat di samping keluarga...aku x brapa sihat hari ni..dmam sikit...tapi nak juga tulis dalam blog ni...hehehe..demam pun kene keja juga..ni masih kat ofis yg aku cintai..
Bnyk keje gila..HQ dah minta esok close date....keje berlambak lagi...dlm keadaan yg x berapa nak sihat ni dptkah aku siapkan keja ni???korang rasa dapat x??

Jam 6.30 ni aku nak chau dari ofis ni..nak balik rumah..sampai je rumah nak solat,makan n makan ubat pastu nak tido..tido utk selamanya..eh salah tido sampai pagi esok..hehehe...
korang kalau sakit korang akan mengadu dgn sape?? Mak or Abah korang??

Aku xkan mengadu dgn Mak or Abah..aku xnak bagi dorg susah hati...biar aku ubatkan diri aku sendiri melainkan aku betul2 dah tenat..;-)
harap-harap esok aku dah ok....dapat juga siapkan keja yg berlambak macam kain kat pasar malam..

Den sakit  bukan apo...hari yo den buek kojo kek kampung den hah....tongah tongah paneh..sobab yo den sakit hari ni..domam jo...raso badan ni lomah jo...huhuhu...apo ubat domam ni hah???
ado tips x nak bori domam ni hilang....

6 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

get well soon
:)

Jay berkata...

Anisa Hang Tuah: thanks for wish.:-)

xazryx berkata...

jgn lupe mkn ubat .hehe .

Jay berkata...

insyaallah.thanks xazryx.

cik ayin berkata...

semoga cepat sembuh :)
baru perasan tak follow lagi..sori :)

Jay berkata...

Cik Ayin:...xpe...thanks coz sudi follow n wish for me...;-)