CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 13 April 2011

Pagi buta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Morning Blind) betul ker tu???

Salam semua....

Salam mukadimah pembuka bicara,
kepada semua kawan kawan hamba,

wah..awal pagi dah ayat skema..hahaha..biasalah mamai lagi ni..awal giler aku bangun tadi..kol 4.30..biasa bagun kol 5.30..awal sejam..dahlah sojuk jo pagi buta ni...nak mandi pun air sojuk gilo...Tapi mandi tau...
apa khabar korang hari ni..ada sihat???alhamdulillah kalau semuanya sihat..moga ceria di pagi hari..biar jiran sobolah tosonyum jo tgok muko ekau...sonyum ado makno tu..:)

apa yg aku melalut ni... domam x hilang lagi ni...still domam lagi...mungkin nak hapuskan dosa den yg lopeh kot??hehe...amiin...ni tongah koje pun sompek laie den tolih kat blog ni...dah bz gilo hari ni..xpo den slalu usha blog-blog korang...di mana ada blogger di sano den ado..hehehe..


Mu menang lagi,
senang-senang datang lagi.

muka  penat ni...

4 ulasan:

Izyan Masri berkata...

EWAH.JAY NI ASYIK CAKAP LONGAHT NOGORI SEMBILAN AJO.ADO PAPO KO JANG OII ? ;p

Jay berkata...

takdo papo lah Yan oi...sajo belajar cakap nogori ni..hahaha

aniswany berkata...

susa eh den nk nyebut nye.....len kali try ckp penang plak okeh. =D

Jay berkata...

orait..tapi Aniswany kena ajar Jay lah..hehehehe..