CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 29 April 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

Korang nak join??? Klik sini
Secara jujurnya,aku menyertai giveaway yang cik izyan comel ni buat bukan nak menang.Tapi nak mencari pengalaman dalam bidang blogger ni.Ini merupakan contest pertama yang aku sertai.
Tujuan aku mnyertai  contest cik izyan yang comel loteh ni adalah untuk support sesama kawan.Walaupun aku baru sahaja mengenali cik izyan atau panggilan manjanya Yan,aku sebagai sahabat dan teman sesama blogger akan menyokong contest yang pertama kali beliau anjurkan..aku nak korang terus menyokong cik izyan ni.tapi biarlah dengan hati yang ikhlas ye.Itu saja nawaiitu yang ada semasa aku menulis tentang contest ni.menang or kalah itu tak menjadi masalah bagi aku.yang penting aku puas dapat menolong sahabat-sahabat aku di dalam bidang blogger ni.
aku tag


Cik ayin
**::CIKNUURUL::**


P/s:semoga terus sukses ye cik izyan...:)

15 ulasan:

**::CIKNUURUL::** berkata...

tag CN ke jay?hehe,..gdluck ek cntest ni,..

Jay berkata...

@CN:yups CN...hehehe.Jay terfikir nak letak CN je tadi..ehehehe

Izyan Masri berkata...

WAAH.JAY,TERHARUNYA YAN DENGAN AYAT JAY NI (': THANKS YE JAY

Jay berkata...

@izyan:sama2 yan itu saja nawaitu jay masa tulis tentang Yan.semoga sukses ye Yan.Jay akan sentiasa menyokong org yg bernama izyan masri atau panggilan manjanya Yan:) smile always ye Yan.

d_LA berkata...

wahhhh..bagus2...gud luck taw^^

cik ayin berkata...

hee..mekaseh :)



gud luck jay

cik rama-rama berkata...

gud luck jay,bah nanti dapat hadiah jgn lupa bagi2 ya..

bw blog jay,kena ckp sabah bah..hikhik..

Jay berkata...

@d_la:thanks dla..:)

Jay berkata...

@cik ayin:thanks sudi di tag oleh saya.hehe:)

Jay berkata...

@cik rama-rama:thanks.boleh bah kalau kau.hehehe.

aniswany berkata...

gudluck jay yg sweet...hihi =)

Jay berkata...

@anis:thanks.hang pun sweet juga.

Nur Liyana berkata...

wah wah wah..gud luck..hehee

Jay berkata...

@Yana:thanks yana.:)

syuwai berkata...

wah, mcm nak join juga..hehe

btw, dijemput join giveaway ku juga ^^

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html