CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 25 Mei 2011

Meeting!!!! lagi!!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum...Argh...kenapalah tiap2 minggu asyik meeting je...Hari ni pulak aku kena sampaikan taklimat kepada semua staff pada jam 2.00 nanti..

Tak boleh ke dalam sebulan takde meeting??Minggu depan ni pun meeting lagi 3hb Jun..
Lepas tu meeting lagi untukpersiapan dinner Jabatan..aish...penatlah gamaknya aku ni tiap2 minggu..

Ada orang boleh ganti aku tak untuk meeting2 tu??sapa nak ganti angkat tangan macam saya.(Macam usop wilcha lah pulak).Dapat makan free owh kalau pegi meeting..Makan cekodok dengan nescafe secawan..hahaha..

Okaylah..aku nak buat persiapan untuk taklimat petang ni...Nanti aku update lagi blog ni ye..tapi komen dan terjah tetap berjalan seperti biasa..hahaha...tunggu kedatangan Jay ke blog korang..

Ada sapa nak mintak belanja breakfast tak??aku nak p sarapan ni..hahaha..jom ikut Jay...

SMILE ALWAYS!!!!!!

8 ulasan:

Nur Liyana berkata...

haaaha..meeting meeting..adatlah tue :)

Citi Bazyla berkata...

blnja aku mkn bha =='

Jay berkata...

@Yana:hehehe..biasalah tu....hehehe

Jay berkata...

@Citi Bazyla: bha ko dtg di opis aku..kalau mau..hahahaha

cik ayin berkata...

da terlepas untuk breakfast..dinner la pulak..ngeh3 :)

cik rama-rama berkata...

adat lar..x nak meeting meh jdy student blik.. :)

Jay berkata...

@Cik Ayin:boleh je yang penting dtang jumpa Jay dulu..hahahaha

Jay berkata...

@Cik Rama-rama:hehehe..bukan apa Jay malas nak masuk meeting tu..takde benda lain nak bincang..hahahaha