CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 11 Mei 2011

Overtime!!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!
Assalamualikum..fuh fuh..tiap2 hari aku kene OT.Apelah kejadian diriku,balik lewat lepaih tu penat.Owh sungguh memenatkan.Kalaulah ada bantal dan tilam kat sini confirm tido je.
Korang pernah tak tiap2 hari OT sampai ke malam.6 hari seminggu.fuh...

Inilah kejadian yang akan menimpa anda kalau kerja yang ada dateline.Betul tak?
Macam aku ni kerja dateline tiap2 15hb.Tak ke mampus nak siapkan.Dahlah data nak dibuat tu berpuluh2 ribu.aish...penat2..,,letih2....(dush,dush)..errr..sori bos.aku bukan kutuk bos..aku cerita pasal kerja ni..

Garang nye bos ni..hahaha..Mana tak garang pengarah beb..dah masuk bahasa rempit pulak..Sebenarnya aku takde idea nak buat entry ni.tapi bila terfikir aku tiap2 hari OT,mesti ada kejadian yang sama dengan aku kan..:) (tolonglah support waa,korang cakaplah korang pun sama cam aku)..

Hehehe..yes  thanks korang sokong aku..hahaha..bahgianya..(dush....)Sori bos aku gelak kuat ke tadi...sori ye bos..fuh mata au dahlah jadi beruang panda.tak cukup tido.bangun pegi keje dahlah awal.Hari sabtu keja juga,hari Ahad baru dapat bangun lewat.itupun jarang2 berlaku..aku ni suka bangun awal..hehe:)

oklah takde idea sebenarnya ni..aku nak komen2 kat entry2 korang lah..Apapun hidup mesti ceria,Smile always..Dan blog yang belum Jay terjah,tunggu kedatangan Jay hehe..Owh ya sebelum aku lupa GA aku still open ek.Sapa yg sudi nak join KLIK SINI...Bubye..ngeh ngeh...

5 ulasan:

cik rama-rama berkata...

owhh..sama lar sa pun ot tiap2 hari..wakakaka....

nisimbilan byk serang mlm tdy...game memang hbt..rugi r tak tgk..ade live kot smlm...kuna men..nisimbilan byk kali serang..mmg x rugi r tgk..

Jay berkata...

yeke??aish ruginyer...dgr ada siaran langsung kat tv1..ish nyesal tak tgok..huhuu

fadh leyanie berkata...

penat tu kalau OT 6 hari seminggu..boleh mndatangkan tekanan

Jay berkata...

@fadh leyanie:ni bukan tekanan lagi fadh..dah sawan dah ni..hehehe:)..apa boleh buat..tanggungjawab kepada negara.:)

fRaMe+LenSeS berkata...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D