CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Sabtu, 7 Mei 2011

Thanks a lot!!!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum.Selamat hari ibu buat follower n blogger yg dah menjadi ibu.Dan aku nak ucap thanks pada follower aku yg lama dan yg baru..thanks banyak2.Tidak aku sangka dalam sebulan ni aku berblogging dah dapat follower sebanyak 104.Siyes waa sterharu owh.(Tipu je dak ni jangan caya).

Rasa macam goreng pisang panas pulak blog aku ni.Nak thanks juga kat
 Hansyirah TakezurIzyan Masri  dan semua rakan2 blogger yg support aku selama ni. Dan tak lupa juga my idola Abg Ben Ashaari.  Dari blog2 merka inilah aku belajar macam mana nak menambat hati pembaca,walaupun aku tidak pernah bertemu muka dengan dorang tapi dorang tetap support aku..sob..sob..sedih owh..(apa lah lu bro,cakap muka legend tapi hati jiwang).Tal lupa juga buat Yuyu Zulaikha.

Banyak lagi pelajaran yang aku perlu timba dari otai2 blogger ni.Sebab aku pun baru sebulan lebih je join blogger ni.Pengalaman pun kurang lagi.Aku nak mantapkan lagi cara penulisan aku ni dengan cara menulis karangan mengikut pelajaran karangan sekolah rendah.
(boo kat dia..).Apa lagi aku nak tulis ek??Itu sajalah yng aku nak katakan.Pada blog yg aku belum terjah,korang tunggu ye.Terjah tetap terjah Yeah!!Alamak sori abg Nas terpinjam trademark abang pulak.hehehe.

Thanks alot semua..aku sayang korang.Apa pun korang the best...Smile always:)

13 ulasan:

Izyan Masri berkata...

BLOG JAY SKRG BERNAFAS BARU.SERIES MAKIN BEST.KEEP IT UP ! :D

Jay berkata...

@Thanks Yan..Jay belajar dari Yan juga.hehehe

Azeanthy Paiman berkata...

thnks jay...without readers,sunyi sepi saja kan.hehe.

Jay berkata...

@azeanthy paiman:yups betul tu.tanpa pembaca sapelh kita.:)

Izyan Masri berkata...

SELAMAT HARI IBU BUAT JAY.EYH?UNTUK JAY ? HAHAHA :D

fadh leyanie berkata...

teruskan usaha dalam dunia blog jay !

Bigdaddyz berkata...

salam:)


baru singgah2...

Nur Liyana berkata...

hari ibu :)

jom wish kat mak kita !!!

Jay berkata...

@izyan:awat hang ucap kat cek...hang ucaplah kat mami cek..hehehe

Jay berkata...

@fadh:thanks fad coz sokong Jay:)

fifianggun berkata...

thank you for drop at my blog,,,,nice writing=)

Hansyirah Takezur berkata...

eh, ada nma hansyirah takezur laa..

welkam.. :)

Jay berkata...

@Hansyirah Takezur:yups..Hansyirah yg komen utk memperbaiki blog Jay ni..hehehe..