CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 6 Mei 2011

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum..Morning.Selamat pagi.Haha.Awal giler aku hari ni buat entry.

Oakay aku nak mnyahut seruan Bro wacana kite ni..
Korang nak join???Klik sini
Okay.Namaku Jay.Blog aku ni bernama Perjalanan Hidupku..
Apasal aku pilih nama tu?Aku nak kongsi segala perjalanan hidup aku sehingga sekarang..
dari aku lahir sampailah sekarang ni.
Mungkin ada yang suka baca n ada yang tak suka baca.
Blog ni lahir pada bulan Mac 2011.Aku baru saja menceburi bidang blog ni walaupun benda ni dah lama wujud.
Follower aku sekarang dah ada 57 orang.alhamdulillah kepada yag sudi follow saya.
Harap dengan join Bro wacana ni dapat meluaskan lagi perkonsian blog dan dapat mengenali semua blogger blogger.
Apa pun yang penting Smile always..:)
Itu saja serba ringkas tentang blog aku yg tak seberapa ni.

13 ulasan:

fadh leyanie berkata...

tak kisah blog serba ringkas,tapi mmpunyai entri menarik ..kualiti itu pnting.

Jack berkata...

Halo...Sama la bulan kelahiran blog kita ye...hehe..Apapun, enjoy je blogging..


fly higher

Jay berkata...

@fadh:yups betul tu..thanks.hehe

Jay berkata...

@Jack: a ah..Jay pun baru juga..hehehe:)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

InsyaAllah jay, kalau free cik bunga dtg join oke :)


Buat sunitkan BOTOX pada blog, yeahhh! cantik dah. heheh, Jemput masuk.. :)

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini dari segmen pengenalan blogger Pembawa Wacana...

semoga maju jaya di dalam berblog!

nanibahaudin berkata...

ai.. melompat dr blog bro wacana..
salam kenal.. ^^

Orange berkata...

Visit ur blog from Pembawa Wacana:)

anismelon berkata...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

en solo berkata...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n berkata...

singgah singgah singgah

::Mastura Zakaria:: berkata...

terjah dan follow kat sini.....
enjoy blogging..

Srikandi Bonda berkata...

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com