CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 9 Mei 2011

Campur Bahasa....

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum.Aduh penatnye.Semalam waa baru balik dari kenduri yg makcik waa buat.Nasib baiklah ramai juga saudara yg tolong,kalau tak mati waa buat keje sorang2.(Tipu je dak ni jangan pecaya sangat).Sedap hati je lu caka waa tipu ek?see the leg lah.pekerja rajin ni bab2 kenduri2 ni celah kaki jelah waa buat.Nampak sangat belagak bebeno aku ni.hahaha.

Yang bestnye bile kenduri ni dapat jumpa sepupu sepapat yg masa kocik dulu sama2 main getah dan teng teng..ngeh ngeh ngeh.Sekarang semua dah besau2.Takde lagi nak main kat lumpur n tanah sambil berkaki ayam berlari berkejaran.Teringat zama den kocik dulu.hehe.Aik apasal aku masuk bahasa noghori pulak ni?..

Okay balik to the point..Dulu masa kecik aku ni mmg nakal gila.luka sana luka sini,koyak sana koyak sini.Kat kepala cek ada parut.cek main bola pastu jatuh terhantuk kat pasu bunga.Dahi cek yg koyak.cek steady lagi.cek p dapur terus cakap kat mak.Mak apa lagi mmg tekejut bebenolah kate ko.Lepaih tu cek dapat lipan jahit 4 kat dahi..hehehe..Masuk tang utagha pulak.

Sampai sini dulu merepeknya aku.apa yang aku tulis pun aku faham sikit je.kih kih..(boo kat budak ni..boo....)Boo boo.aku sepak hang padan muka hik hik...Awat aku melalut ni??okay tunggu next entry aku nak buat surprise sikit..hehehe..:)
Life must go on..Smile always:) dan kepada blogger yg dah follow aku,aku dah terjah dan follow blog korang thanks ya follow aku,Dan kepada blog yang aku belum terjah tunggu kedatangan Jay ke blog anda..hahaha.:).bubye...

6 ulasan:

MiZ Rayy berkata...

booooo... sepak la nak sepak... hahaa..

Jay berkata...

hehehe..tak boleh sepak aih..nt sat g cek kena balun pulak..hahaha

Elle Elyssa berkata...

paling suka kenduri kawen. sebab masa tu la dpt jumpa sedara mara ngan kawan yang dah lama tak jumpa. ganas gak jay kecik2 dulu. luka merata-rata

Jay berkata...

@elle:luka kecik2 je tu..biasalah budak lasak kan..hehehe

najihah sahami berkata...

haha..time budak2 tu syok kan jay..:)

Jay berkata...

@najihah sahami:yups betul tu mish..rasa rindu pulak zaman kecik2 tu..hehe