CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Khamis, 5 Mei 2011

SEGMEN PH:Benda yang paling aku suka???

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!!!

Assalamualaikum ni aku baru first time nak cuba buat segmen.Harap korang join dan supportlah ye..Okay syarat dia simple je..


1.Letak header blog aku.

2.Tajuk:Benda yang paling aku suka???dan korang link kan ke entry ni.

3.Lepas tu korang buatlah cerita tentang apa yang korang suka.Tapi jangan lebih 100 patah perkataan ye.

4.Dan jangan lupa tinggalkan url entry korang kat sini.

Senangkan..hehehe.jadi apa tunggu lagi join lah.Fuhh harap2 jadilah macam segmen abg ben kebabom..hehehe..akan di buka untuk seminggu..Thanks support me.Smile always:)

20 ulasan:

Izyan Masri berkata...

YEAY.JAY BUAT SEGMEN.MALAM NI TAK BOLEH NAK JOIN.INTERNET SLOW.JAY INGATKAN YAN ESOK PAGI TAU ! TAKUT LUPA NAK JOIN ;D

fadh leyanie berkata...

insyaallah akan join !

nuruashia berkata...

join..!~
http://nuruashia.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

Azeanthy Paiman berkata...

insyaALLAH akan join..=)

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

join,..hihi

http://bingkisancintaku.blogspot.com/2011/05/saya-joinsegmen-phbenda-yang-paling-aku.html

missxidi berkata...

http://jamlocengkita.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html


Join! =)

cik rama-rama berkata...

bah,jgn tutp lagi yaa..rasanya semlm berblogwalking expired date mcm sehari jak...hikhik...adehh..silap baca lar tu kali..mlm ni sa buat ya..

Jay berkata...

@cik rama-rama:boleh bah kalau kau..hehehe:)

cik rama-rama berkata...

jay sa sudah join...

http://aweksomban.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

adib syazwan berkata...

dah join

http://adibsyazwan.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

Shaherah berkata...

shera dah join.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

osHin berkata...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

MerLe berkata...

saya dah join~

http://subieymerle87.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

haslinda berkata...

saya join

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

Micci Edelweis berkata...

http://micciedelweis.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aq-suka.html

apple fun berkata...

dah join (^ ^)

http://donashiefun.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

apple fun berkata...

dah join (^ ^)

http://donashiefun.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

leeza berkata...

join tw cik jay:D
http://marlizamazlan.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html

kekodokbulat berkata...

salam...

saya pun mau joinnnn

http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/2011/05/benda-yg-paling-aku-suka.html

tq...

NurWaney berkata...

http://temporaryland.blogspot.com/2011/05/benda-yang-paling-aku-suka.html