CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 25 Mei 2011

Jom tengok siapa Follower ke-238 saya!!!!!

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamuallaikum..Selamat malam..mungkin ada yg tengah makan dan mungkin juga da yg tengah lepak depan TV sambil mengunyah keropok lekor.Jay nak story kat korang sapa follower Jay yang
ke-238..

Beliau seorang yg simple but macho....Blog beliau pasti Jay akan tengok tiap2 hari..Beliau suka buat segmen yg best2 yg boleh buatkan kita berfikir dan berkreativiti..Mesti korang tahu sape kan??hehehe..


Tak sangka beliau memfolloow blog Jay yg tak seberapa ni..hehehe.. Jom tgok gambar bawah ni sapa kah orang yang dimaksudkan itu...jeng jeng jeng..Muziok please...drummmmmm tummmm cesssssss..Menperkenalkan.....

Tadaaaaa...
Korang kenal kan siapakah jejaka Macho tu..Of course Ben Ashaari...hehehe..
Thanks Abg Ben sudi follow blog Jay ni..harap Ab Ben sudi beri tunjuk ajar pada Jay ye..Jay pun baru ceburkan diri dalam bidang blogging ni..Ilmu pun cetek lagi..hehehe..

Thanksssss ABG BEN......................................................



SMILE ALWAYS!!!!!!

11 ulasan:

harrazdani berkata...

tahniah brooo......aku bile laaa agaknya..

HonEyBuNNy berkata...

wah2...

tahniah...;-)

sedapp sungguh bunyi muzik tu..hehe...drummmmmm..tummmmm..cessss..ehheh

kekodokbulat berkata...

hi jaii

wah jaiiii...tido sambil senyum la ko yerk...abg ben gitu..hahaha

beshh..beshh..besh

Jay berkata...

@Harrazdani:Sama2...:)

Jay berkata...

@Honeybunny:hahaha..background muzik je tu..hehehe

Jay berkata...

@Kekodokbulat:bukan tido sambil senyum lagi..dah ketawa sambil tido ni..hahaha....

Chempaka Sari berkata...

wah rasa macam mimpi je kan...

Jay berkata...

@Chempaka Sari:Yups..betul macam mimpi je.hehehe

ejulz berkata...

perghhh!! tahniah..

harrazdani: "aku bile laaa agaknya.." ayat xleh blah.. haHa

cpahniza berkata...

wahhhh!!! syiok la diaa.......

Nur Liyana berkata...

wah wah wah!!!hehehee