CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Isnin, 9 Mei 2011

SAPE NAK TOPUP FREE??

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!

Assalamullaikum..Wah korang macam taknak je topup free tu??kalau taknak aku ambil belik..kihkih..Mana boleh buruk siku owh..hahaha..KALAU NAK TOPUP FREE KLIK SINI.

Uih bukan senang orang nak bagi topup free ni..hehehe..tapi kene join lah dulu GA kan..ngeh ngeh..
Itu aje.Wah pendek pulak entry aku kali ni..hahaha..saje nak bagitahu korang pasal GA aku buat ni..hadiah taklah seberapa grand..Joinlah ye..SMILE ALWAYS...:)

4 ulasan:

hamzah ian berkata...

nak join tapi malu.. hehe

Jay berkata...

join je.hehe.jgnlah malu2.hehe

NurWaney berkata...

jay, wani pakai line, kalau menang, tlg byrkn bil boleh? hehe :p

Jay berkata...

@Nurwaney:Kalau line Jay cubalah ye.tapi kalau topup senang je keje Jay..hehehe.Kedai topup dekat je.:)