CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Rabu, 18 Mei 2011

Pasangan.............

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!


Assalamuallaikum..bersama lagi kite dalam rancangan smile always..hahaha..Sengal je aku ni...
Takdelah..aku nak tanya koranglah ye..Ape yang korang nak ada pada pasangan korang..tak kiralah hensem ke,perangai ke..

Bagi akulah kan aku nak pasangan aku tu nanti faham dengan perangai dan karenah aku yang suka bergurau ni.Jangan pulak dia cepat kecil hati or terasa..Aku suka buat orang ketawa or tersenyum walaupun aku dalam berduka or sedih..

Aku nak pasangan aku nt faham dengan kerjaya aku sebagai penggerak negara.Aku ni kan busy giler..hehehe..Tapi takdelah sampai nak abaikan tanggungjawab terhadap keluarga..Tanggungjawab mesti jalan bro..itu amanah allah...hehehe

Dan aku nak pasangan aku tu nanti boleh jalankan tanggungjawab sebagai peneman hidup aku untuk dunia dan akhirat...yang penting pandai masak dan menambat hati mak ayah aku..hehehe

Sape rasa ada ciri2 tersebut bolehlah isi borang dan sertakan resume sekali ye..wah macam nak cari jodoh je aku ni??takdelah..gurau ok..taklah sampai buat macamtu..nanti ada pulak yang berkecik hati pulak..hahaha...Okay sampai sini dulu..kalau korang ada masa komenlah ye bg pendapat..hehehe.

SMILE ALWAYS!!!!!

2 ulasan:

cpahniza berkata...

yg penting fhm dn tma antra satu sma lain..n JUJUR <---- ni plg penting!

ok aku emel ko resume aku keh..haha!

Jay berkata...

@cpahniza:boleh je..adakan email Jay..hahaha..email je apa yg patut..