CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Best Follower Ever

Jumaat, 27 Mei 2011

Ranking Digi WWWOW Awards For Blogger Of The Year

Hello to all blogger!!!
Peace be with you all!!!


Assalamuallaikum..Hah mesti korang nak tahu kan sape Top 10 untuk Digi awards for blogger of the year kan??hah..meh sini aku buat untuk korang..hehehe..Korang tengok gambar yang aku susun..Bermula dari 10 hingga yang 1..hehehe

Ranking 10
Ranking 9
Ranking 8
Rangking 7
Ranking 6
Ranking 5
Ranking 4
Ranking 3
Ranking 2
Ranking 1


inilah ranking2 terkini dari Digi WWWOW Awards For Blogger Of The Year ..Hope korang undilah mana yang betul2 boleh jadi Blogger of The Year..Kalau Jay yang Ranking 3 tu Jay bagi menang..hehehe..Okay undi tau..Ada 10 hari sahaja lagi..hehehe..

SMILE ALWAYS!!!!!

10 ulasan:

Belog MTT berkata...

dah naik no 3 dah..cayalaaaaa.. :)

BEN ASHAARI berkata...

Tq jayy... tq Ira..

Jay berkata...

Sama2 Abg Ben..hehehe

fiq. berkata...

wou, tapi beberapa je yang pernah saya tengok n bace

Syazwan berkata...

abng ben akan naik gak nanti!!..akan ke nombor satu..undi abg ben jom!

Munna berkata...

yeHhhh kasi gegar! kasi abg ben mng!!!

aniswany berkata...

alaa,knpa anis xdak dlm ranking pn..hihik sket lg ja abg ben tuh nk menang ..cayok2 !!

POSH76 berkata...

blogwalking

fyna berkata...

huhu...belog fyna tak hebat.
tak sanggup nk join award tue..




jom singgah n follow belog fyna.

Nurulhuda berkata...

mcm mane nak tngok ranking ? huda masuk untuk pic ofthe year.. xtau nk tngok mane..